2021.10.28.

Könnyű, gyors, egészséges és hulladékmentes ebéd üvegben, elvitelre

Ebédet, vagy uzsonnát üvegben előkészíteni és magunkkal vinni nem csak hulladékmentes és tudatos megoldás, de egészséges és pénztárcabarát is tud lenni. Sokat segítenek az előkészületek a mindennapok rohanásában: így könnyebb betartani a diétánkat, elkerülni az iparilag előállított élelmiszerek impulzív vásárlását, […]
2021.09.22.
házi tészta készítés

Tippek a zöld konyháért

Tippek a zöld konyháért. Itt az idő, hogy a konyhád is tudatos és fenntartható legyen! Tájékozódj, és kezdj új életet az élhetőbb jövőért! ENERGIAFOGYASZTÁS CSÖKKENTÉSE Sütéshez, főzéshez olyan edényeket válasszunk, amelyek megtartják a hőt, így kevesebb energiát (gázt, villanyt) kell […]
2021.08.06.
Dió törő gép

Elektromos dió, mogyoró, mandula törő gép, a praktikus eszköz!

Dió törő gép, válaszd a fenntarthatóságot, spórolj időt, energiát a feldolgozás során, praktikus eszköz, online rendeléssel, kedvező áron! A fenntarthatóság egyre központibb szerepet kap a mindennapjaimban. Ennek lényeges része az is, hogy a konyhában minél több mindent fel tudjak használni. […]
2021.07.19.

Házi malom és müzli pelyhesítő a tudatos táplálkozás jegyében

A kenyérsütés és a tápláló reggeli elkészítése is gyerekjáték olyan praktikus konyhai eszközökkel, mint a házi malom és a müzli pelyhesítő! A tudatos fogyasztók megválogatják, hogy a sokféle gabona közül melyik és milyen minőségben kerül az asztalra. Egyre nagyobb teret hódít az elektromos gabona malom és müzli pelyhesítő azoknak […]
2021.06.23.
fermentálás

Fermentálás vs. ecetes savanyítás – előnyök és különbségek

A zöldségek fermentálása és az ecetes savanyúságok készítése egyaránt a zöldségek tartósítására szolgál. A cél részben az, hogy a szezonális zöldségeket eltegyük későbbre, és szezonon kívül is tudjunk zöldségeket, házi savanyúságot adalékok nélkül fogyasztani, illetve, hogy önellátásra, fenntarthatóságra, egészségtudatosságra törekedjünk. Eltarthatóság szempontjából a savanyítás […]
2021.06.07.
pektin

Lekvárfőzés pektinnel – előnye és adagolása

Kalandos volt az utam a pektin használatáig: korábban hallani sem akartam a lekvárfőzésről pektinnel, mivel felesleges adalékanyagnak gondoltam, ma pedig már a drága, korai gyümölcsöket csak azzal készítem, hogy egy csepp se menjen kárba. Szeretem, hogy a pektinnel nagyon gyorsan elkészül a lekvár, nem kell […]
2021.05.03.
Befőttes üveg rendelés

Befőttes üvegek, minőségi kivitelben, az eredményes befőzésekhez!

Befőttes üveg rendelés, minőségi termékek, kedvező áron, gyors vásárlás, készülj kényelmesen a befőzési szezonra webáruházunkkal! Az otthoni befőzés egyre nagyobb népszerűségnek örvend, nem véletlenül, hiszen így az ember valóban finom és egészséges élelmiszereket biztosíthat magának és a családnak. Ahhoz, hogy […]
2021.03.22.
Meggy magozó

Meggy magozó: készüljünk együtt a befőzési szezonra!

Meggy magozó és egyéb befőzési kellékek, készülj webáruházunkkal a befőzési szezonra, szerezd be tőlünk, ami hiányzik a munkához! Végre tavaszodik, ismét láthatjuk, ahogy éled a természet. Már az import eper is megjelent az üzletekben, ami az első figyelmeztető jel számomra, hogy […]
2021.02.26.
vas palacsintasütő

Vas edényeket az egészségtudatos konyhába: érvek, gondolatok!

Sokat gondolkodtam azon, hogyan is alakulnak ki a konyhai edény használati szokásaink, mi alapján döntünk, milyen eszközöket használunk? Az enyém az elmúlt 25 évben, mióta önálló háztartást vezetek, igen sokat formálódott. Korábban inkább olcsó és könnyű eszközökre volt szükségem. Ezeket […]
2021.01.28.
befozes

Kilenc jó ok a befőzésre

  Befőzéshez tudást blogunkon, eszközöket a webshopban találsz, vágj bele Te is a házi egészségtudatos finomságok készítésébe étkezz egészségesen, tudatosan, fenntarthatóan! Van, aki mindent IS befőz, van, aki még nem próbálta, de szeretne, van, aki hallani sem akar róla. Pedig annyi, […]
2020.12.31.
fermentáló eszközök

Fermentálás a bolti savanyúságok helyett!

Fermentáló eszközök, minőségi kivitelben, online rendeléssel, egyél mindennap egészségeset, finomat! A mai rohanó világban sokaknak nem igazán van idejük, energiájuk ahhoz, hogy otthon készítsék el a savanyúságokat, ezért inkább üzletből vásárolják. Így valóban sokkal kényelmesebben lehet a savanyított zöldségeket fogyasztani, […]
2020.11.11.
csíráztatás

Csíráztatás: egyél finomat, egészségeset a téli időszakban is!

A téli időszakban sokaknak jelenthet gondot az egészséges étrend kialakítása. Ugyan nagyon sokféle zöldség, gyümölcs érhető el a boltokban ilyenkor is, azonban ezeknek jelentős része nem túl kellemes ízvilágot képvisel, ezért nem is szívesen fogyasztják őket az emberek. Megoldást kell […]
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkben szezonális termékekre koncentrálunk, segítünk hogy felkészülhess a befőző szezonra, továbbá a biztonságos élelmiszer feldolgozásra és tartósításra adunk jó tippeket.

A hírlevélhez csak add meg az e-mail címedet, s ha elolvastad és elfogadtad az adatvédelmi nyilatkozatot, kattints a »Feliratkozom!« gombra.

A hírlevél szolgáltatásunkról bármikor leíratkozhatsz, majd ismét fel, de ígérjük, hogy nem bombázzuk levelesládádat naponta :)