A fermentáló eszközök a környezet- és egészségtudatos konyha elengedhetetlen részei. A fermentálás során a zöldségeket, gyümölcsöket vagy tejtermékeket különböző természetes baktériumok és gombák segítségével egy enzim hatásának teszünk ki, tehát erjesztést végzünk. Ehhez azonban nagyon fontos, hogy megfelelő eszközöket használjunk, például nem mindegy, hogy milyen a fermentáló edény. Szerezz be mindent a fermentáláshoz kínálatunkból. Élj hulladékmentesen és fenntarthatóan, válassz nagy tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásunk kínálatából!
1–15 / 59 találat
Szűrők-
Sajtkendő, Tescoma
320 Ft -
Himalája só, 1 kg
827 Ft -
Tömörítő fa, muddler
942 Ft -
Parajdi só, 1 kg
975 Ft -
7 dl-es széles szájú befőttes üveg fedővel, Quattro Stagioni
1.125 Ft – 12.965 Ft -
Műanyag gyűrű, átmérő: 86 mm, Masontops
1.369 Ft – 5.256 Ft -
Befőző tölcsér, Quattro Stagioni
1.400 Ft -
1 l-es, széles szájú befőttes üveg fedővel, Quattro Stagioni
1.511 Ft – 17.410 Ft -
1,5 l-es, széles szájú befőttes üveg fedővel, Quattro Stagioni
1.858 Ft – 10.702 Ft -
0,5 l-es, csatos palack, Emilia
2.169 Ft -
1 l-es, csatos palack, Emilia
2.295 Ft -
Tescoma savanyúság leszorító
2.360 Ft