Tésztagépek házi tészta készítéshez | Kifőzöm.hu

Az otthon készült tésztának nincsen párja és az elkészítése sem bonyolult, főleg, ha kéznél van egy tésztagép. Egy tészta készítő gép leegyszerűsíti a munkát, mivel a tészta gyúrása és átdolgozása a géppel történik. Ez megkönnyíti és gyorsabbá teszi a tészta készítést, a tészta vastagsága és formája pedig egyenletesebb lesz, mint a kézzel formázott házi tészta esetében. Típusai az elektromos tésztagép, illetve a kézi tésztagép. Élj hulladékmentesen és fenntarthatóan, válassz nagy tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásunk kínálatából!

Showing all 15 results

Szűrők

Az mindenki számára világos, hogy a házi készítésű tészták sokkal ízletesebbek, mint az ipari száraztészták. A kézzel történő tészta nyújtás azonban nem egy egyszerű dolog. Szerencsére erre is van megoldás, mivel ma már olyan tészta készítő gépek járulnak hozzá a tökéletes házi tészta készítéséhez, amelyek segítségével gyorssá,egyszerűvé és élvezetessé válik ez a folyamat még teljesen kezdők számára is.

Az általunk forgalmazott tésztagépek legfontosabb tulajdonságai:

  • Megbízható olasz márka, ami védjegy is egyben a tészta hazájából.
  • Nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat, így a tészta eredeti ízével kerül feldolgozásra.
  • Nagy számú variációs lehetőséget nyújtanak mind a tészták vastagságában, mind formájukban.
  • Gépeink jól rögzíthetők, amely stabillá teszi a gépeket és a munkafolyamatot is. 
  • A gépek egyszerűek, ennek köszönhetően könnyen kezelhetőek.
  • Tisztán tartásuk is problémamentes. 
  • Masszív, tartós, hosszú élettartamú megbízható gépek.

A tésztagépek fajtái:

  • Kézi tésztagép
  • Elektromos tésztagép

A két típus között a legfontosabb különbség, hogy az elektromos tésztagép nem igényel semmilyen fizikai erőfeszítést, egy gombnyomás alatt, motoros hajtásnak köszönhetően készíti el a kívánt tésztát. A kézi tésztagép használatánál sem kell terhelő feladatra gondolni, csupán ezek a modellek igényelnek minimális emberi beavatkozást a tészta elkészítéséhez. 

Kiváló minőségű tésztagépek a Kifőzöm.hu – Zöld Konyha kínálatában

Webáruházunk fő szempontjai a fenntarthatóság és a hulladék mentesség. Partnereink kizárólag olyan prémium minőségű, tartós és környezetbarát tésztagépet gyártanak, ami hosszú évekig konyhád fontos része lesz. Nagy tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásunk készséggel áll rendelkezésedre, ha bármilyen kérdés merülne fel benned tészta készítő gépeinkkel kapcsolatban. Élj Te is fenntarthatóan és hulladékmentesen, vásárolj környezetbarát termékeket!

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben