Serpenyő | Kifőzöm.hu

A serpenyőt elsősorban olyan ételek készítéséhez használjuk, amelyek sütést igényelnek. Rengeteg méret és forma közül választhatunk. A méretet a háztartás vagy az elkészíteni kívánt étel mennyisége határozza meg, a formát, vagyis az oldalfal magasságát pedig az étel típusa. A legalacsonyabb serpenyők a palacsintasütők, a kicsit magasabb oldalfalú serpenyőkben sütünk tojást. A magasabb falú serpenyők sült húsok, a még magasabbak ragu-, pörkölt készítéséhez ajánlottak. Az edény fogantyúja és nyele is fontos. A serpenyők nyele arra szolgál, hogy a nyílt láng felett távolabb tudjuk fogva tartani az edényt, a fogantyúval pedig a nehezebb serpenyőket tudjuk megemelni, mint például a vas sütőtálakat.

Showing all 13 results

Szűrők
gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben