Üdvözlünk üzletünkben, weboldalunkon!

Te is rajongásig szereted a szép és tartós befőttesüvegeket és palackokat? Fontos számodra, hogy a kemény munkával megtermesztett és gondosan feldolgozott zöldségek és gyümölcsök környezetbarát, szép üvegekbe kerüljenek? A külcsín, a tartósság, az újrahasznosíthatóság, a variálhatóság is számít?

Nekünk mindenképp! Ezért csakis olyan termékeket találsz nálunk, amelyek a fenti értékeknek megfelelnek. Tuti jól használható, környezetbarát, tartós, szép és trendi termékek befőzéshez, élelmiszertartósításhoz, uzsonnád, ebéded csomagolására, illetve nagyszerű SK projektjeidhez.

Boltunkban többek között megtalálod az eredeti amerikai Ball (Ball Mason Jar) és olasz Quattro Stagioni befőző üvegek és palackok széles választékát, különböző formákban, méretben és színben, továbbá hozzájuk tartozó szuper kiegészítőket a praktikusság, újrahasznosíthatóság és egészséges táplálkozás jegyében.

Az elmúlt években egészségügyi okokból számunkra fontossá vált a biztonságos otthoni élelmiszerfeldolgozás és egészségesebb táplálkozás, így tudástárunkban hétről-hétre bővülő hasznos tartalmat találsz a befőzésről és élelmiszer tartósításról. További inspirációkat is megosztunk az üvegek sokszínű hasznosításáról, mire is használhatod, őket, amikor éppen üresek.

A sokoldalúság és szépség Téged is magával ragad, imádni fogod!

Kérdéseiddel a termékekről, a vásárlás menetéről, vagy zöldség- és gyümölcsfeldolgozásról, de akár további termék javaslattal is érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!

Köszönjük, hogy vásárlásoddal a mi kis családi vállalkozásunkat támogatod, jószándékú javaslataidat is szívesen fogadjuk.

Szép napot Neked!

Üdvözlettel és szeretettel: Eugénia és Tibor