Vásárlók visszajelzései

A hozzánk írásban, e-mail-en vagy Facebook-on eljutott vevői véleményeket olvashatod lentebb szolgáltatásunkról és termékeinkről. Köszönjük vevőink támogatását, nagyon örülünk őszinte és segítő visszajelzéseiknek.
Igyekszünk, hogy minőségi termékeket és szolgáltatást nyújtsunk számotokra, olyanokat, amelyekkel még fenntarthatóbbá és egészségtudatosabbá tudjátok tenni a főzést és az élelmiszer tartósítást. Azon dolgozunk nap, mint nap, hogy minden vevőnk hasonló elégedettséget és örömöt érezzen! Üveg legyen Veled 🙂

Kedves Eugénia!

Köszönöm szépen, megérkezett a palacsintasütő, már felavattam a leírtak szerint. Kicsit fura, hogy nem lehet dobálni, de ettől eltekintve nagyon meg vagyok vele elégedve. Már sülnek az első palacsinták. Még a spatulán kell változtatni. A célomat azért elértem, egészséges edényben süthetem. 😊
Számomra is meglepetés volt, hogy ennyire nem ragad le és gyors vele sütni. A teflon társai száműzve a világomból. 😀 (Láttam a Sötét vizeken c. 2020-as filmet a Dupont vegyipari vállalatról, nagyon felkavart és utolsó cseppként hatott,hogy cselekedjek.)
Köszönöm még egyszer, szeretettel:
Edina

Kedves Eugénia!

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, és a profizmust!
Tegnap a párom számlájára visszaérkezett a különbözet.
Most vettem át a gyönyörűségeket. Hálásan köszönöm, hogy lehet Önöknél kapni ezeket az üvegeket!
A csomagolástól külön elájultam!!!!! Papír, és zsineg. Úristen , annyira örültem ennek is!!
Bearanyozta a napomat!!!!
Ha decemberben érkezik széles szájú Mason Balls 950 ml- es üveg 12 db- ra biztosan igényt tartanék.
Nagyon szépen köszönök mindent!!!!
Legyen nagyon szép napja!

Üdvözlettel: Sz. I.

Kedves Eugénia!

Megérkezett a csomag, rögtön meg is néztem/kipróbáltam mindent.  Nagyon tetszik az összes. A szilikon fedő ránézésre csúcs ötlet, és milyen egyszerű a használata!

Még ma “beindítok” valami fermentálást.

Kipróbáltam a julienne vágót is, szuper csíkokat vágott a sárgarépából. Az üveg leszorítóból még biztos rendelni fogok, ez hiányzott nekem nagyon.

Köszönettel és sikeres további működést kívánva,
L. E.

Kedves Eugénia!

Megérkezett a csomag,minden üveg épségben van!

Köszönöm szépen a csini csomagolást!
Nagyon szépek az üvegek!!😊

Üdvözlettel: N.M.

Kedves Eugénia!

A csomag megérkezett, és teljesen meghatódtam a csomagolástól!

Ha a kenyerünkben meglesz ez a szeretet akkor  a világot nem kell félteni a jövőtől.

Hálás köszönettel és szintén szeretettel:

J. K.

Köszönöm, minden megérkezett hibátlanul. Külön köszönet az ízléses csomagolásért!

H.G.A.

A rendelést nagyon gyorsan megkaptam, köszönöm szépen. A csomagolás megdobogtatta a szívemet, nagyon ízléses volt, papír és ha jól emlékszem, a doboz talán újrahasznosított. Öröm volt meglátni a kis pecsétet a dobozon, ami arról tájékoztat, hogy a töltőanyag biológiailag lebomló, kibontani a dobozt és tovább bontogatni a tartalmát. A csomagolópapírt én is újra fogom hasznosítani. 🙂 A termékek nagyon szépek és hasznosak!

W.R.

Minden a legnagyobb rendben történt, nagyon gyorsan megkaptam a termékeket, amivel elégedett vagyok. Meglepő kedvességgel találkoztam az Önök részéről a kiszállítással kapcsolatban.

Ez úton is köszönöm!

Üdvözlettel:
S. Zs.

Minden befőző és kifőző érdeklődőnek ajánlom, ahol a vásárló elégedettségét és kíváságát messze szem előtt tartják. Helyszíni átvétel esetén keressék pontosítás érdekében a boltot. Az ár nem tér el más hasonló bolt árszinvonalától, szóval csak bátran, én elégedett vagyok, l.zs.

“Hatalmas mosoly repült az arcomra, mikor kinyitottam a kis csomagot!! Egészen meghatott ez a gondos és szép becsomagolása az üvegeknek. De ez még nem minden, kinyitottam a kedves kis csomagot és rátaláltam erre a nagyon gondos kis ajándékra is a leírással együtt. Hát őszintén mondom, feldobták vele a napomat!!! Köszönöm szépen, hogy ilyen csodásan megleptek! Igazán belopták ezzel a szívembe magukat! 😊 ” B.

“…Mindenképp tőletek szeretném megvenni, mert benneteket szeretnélek támogatni a vásárlással, ráadásul tudom hogy ti jól be is csomagoljátok és úgy külditek 🙂

Köszi! K.M.

Kedves Eugénia!
Már előzőleg is rendeltem Öntől a fermentálással kapcsolatos termékeket. Azokkal maximálisan meg voltam elégedve és a mostani rendelésemmel is ezért fordultam Önhöz.

A forgalmazott termékei kifogástalan minőségűek. A rendelés utáni kapcsolattartás profi, gyors. Az áruk csomagolása meglepően kedves, környezettudatos. Szerettem a természetes, barna csomagolópapírt, a spárgás átkötést és kötöző madzagba tűzött virágot. A mikor az első rendelést kicsomagoltam, mosolyt csalt az arcomra a precizitásom túl a kedvessége.

A barátaimnak és a rokonaimnak is ajánlottam.

Köszönöm.
Sok szeretettel: Cs.É.

Kifőzöm Csapata!

A megrendelt árut sértetlenül, hiánytalanul, eddig még soha nem tapasztalt gyorsasággal megkaptam.
Köszönöm a jóindulatát, segítségét, udvarias viselkedését és végezetül kedvességét, amiben részesített engem ismeretlen vásárlót.
Elmesélem mindenkinek a vásárlás során szerzett pozitív tapasztalatom, a kis virágot, amivel teljesen levett a lábamról, köszönöm.

Kívánok sok sikert a munkájában, jó egészséget, kellemes szép nyarat!

Üdvözlettel:
E.Z.

Kedves Eugénia!

Még egy fél nap sem telt el a beüzemelés óta, de már a lányom elirigyelte a fermentáló dolgokat. Teli a káposztával és egyébbel. Ezért most újabb rendelésem van, amit kiegészítettem más dolgokkal is.

Köszönettel: Cs. É.

A kívül-belül szépséges csomag épségben megérkezett, a KIFŐZÖM pedig szerzett egy rajongót!

B.H.

Kedves Eugénia,

nagyon elégedett vagyok a rendelésemmel, a kiszolgálással. Imádtam az ötletes, igényes csomagolást, hogy erre külön gondot fordítottak. 🙂 Nagyon régóta nézegettem már a neten mennyi jó ötletet lehet találni Ball Mason Jar-ral, most jött el az ideje, hogy én is megvalósítsak egyet, lámpa búra lesz belőle. 🙂 🙂 Nagy örömömre szolgált, hogy itthon be tudtam szerezni Önöknél.

Évek óta befőzök rendszeresen, így a többi üvegnek is jó hasznát fogom venni. 🙂

Zs.

Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel és a szállítás gyorsaságával is.

Köszönöm.

Tisztelettel: Z. D.