Vásárlók visszajelzései

A rendelést nagyon gyorsan megkaptam, köszönöm szépen. A csomagolás megdobogtatta a szívemet, nagyon ízléses volt, papír és ha jól emlékszem, a doboz talán újrahasznosított. Öröm volt meglátni a kis pecsétet a dobozon, ami arról tájékoztat, hogy a töltőanyag biológiailag lebomló, kibontani a dobozt és tovább bontogatni a tartalmát. A csomagolópapírt én is újra fogom hasznosítani. 🙂 A termékek nagyon szépek és hasznosak!
W.R.

Minden a legnagyobb rendben történt, nagyon gyorsan megkaptam a termékeket, amivel elégedett vagyok. Meglepő kedvességgel találkoztam az Önök részéről a kiszállítással kapcsolatban. Ez úton is köszönöm! Üdvözlettel: S. Zs.

Minden befőző és kifőző érdeklődőnek ajánlom, ahol a vásárló elégedettségét és kíváságát messze szem előtt tartják. Helyszíni átvétel esetén keressék pontosítás érdekében a boltot. Az ár nem tér el más hasonló bolt árszinvonalától, szóval csak bátran, én elégedett vagyok, l.zs.

Kedves Eugénia,

nagyon elégedett vagyok a rendelésemmel, a kiszolgálással. Imádtam az ötletes, igényes csomagolást, hogy erre külön gondot fordítottak. 🙂 Nagyon régóta nézegettem már a neten mennyi jó ötletet lehet találni Ball Mason Jar-ral, most jött el az ideje, hogy én is megvalósítsak egyet, lámpa búra lesz belőle. 🙂 🙂 Nagy örömömre szolgált, hogy itthon be tudtam szerezni Önöknél.

Évek óta befőzök rendszeresen, így a többi üvegnek is jó hasznát fogom venni. 🙂

Zs.

Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel és a szállítás gyorsaságával is.

Köszönöm.

Tisztelettel: Z. D.