Snips tartós műanyag konyhai eszközök mindennapi használatra | Kifőzöm.hu

Snips tartós műanyag konyhai eszközök mindennapi használatra

Showing all 9 results

Szűrők

A Snips olasz termékek mindennapi használatra készültek és tartósak.  BPA mentes termékek, 100 %-ban újrahasznosíthatóak az élettartam végén. Több termék is műanyag palackok újrahasznosításával készül, keresd a Tritán jelzést!

Szigorú tesztek és ellenőrzések biztosítják a minőséget és megbízhatóságot:  a termékek fagyasztóba, hűtőszekrénybe helyezve vagy mikrohullámú sütőben és mosogatógépben használva sem deformálódik, nem színeződnek el és káros anyagok sem szabadulnának fel az élelmiszerrel érintkező részekből.

A legjobb és leginnovatívabb anyagok kiválasztása lehetővé teszi a tárolók maximális funkcionalitását. Ezek a termékek valóban évekig tartanak, így jelentősen csökkentik a kidobott műanyag mennyiségét. Mindegyik terméket hosszú távra tervezték, minden tárolóhoz mellékeljük a helyes használati utasítást.

A termékek az élettartamuk végén 100%-ban újrahasznosíthatók. Külön figyelmet fordít a gyár a csomagolásra és a címkézésre is, amelyek szintén megfelelnek a fenntarthatóság alapvető követelményének.

Újrahasznosítás, újrafelhasználás, hulladékcsökkentés a cél:
Nem csak tartós és újrahasznosítható termékek kerülnek ki a Snips gyárból, de arra is figyelnek, hogy a termékekkel az élelmiszerhulladék mennyiségét csökkenthessük a helyes tárolással. A Snips olyan tárolókat készít, amelyek segítik az élelmiszerek minőségének hosszabb ideig történő megőrzését, annak érdekében, hogy ne pazaroljunk energiát a megtermelt és megromlott élelmiszerek kidobásával.

Kisebb környezeti hatás:
A termékek gyártása és csomagolása is Európában, Olaszországban történik. A gyártó létesítmények alacsony energiafelhasználású üzemeket és rendszereket használnak.

 

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben