Snips Tritan emeletes uzsonnás doboz evőeszközzel, 1,5 l | Kifőzöm.hu

Snips Tritan emeletes uzsonnás doboz evőeszközzel, 1,5 l

Snips Tritan osztott uzsonnás doboz, 0,8 l
Snips Tritan osztott uzsonnás doboz, 0,8 l
2023.07.13.
Snips Tritan ételtároló doboz
Snips Tritan ételtároló doboz több méretben
2023.07.13.

Snips Tritan emeletes uzsonnás doboz evőeszközzel, 1,5 l

4.250 Ft

Snips Tritan elviteles doboz 1,5 l-es tároló résszel, kivehető tálcával rendelkezik, benne késsel és villával, 1 db fedővel: légmentes tömítéssel és biztonsági zárással.
A Tritan doboz magas minőségi követelményeknek felel meg a fenntarthatóság nevében: hűtőszekrénybe és mikrohullámú sütőbe is tehető nyitott szeleppel. Mosogatógépben mosható. BPA mentes, élelmiszer-biztos tartós termékek.

A gyártás során használt minőségi alapanyagok, a legújabb generációs gyártási rendszerek és az ismételt ellenőrzések garantálják a mindennapos használat során a hosszú élettartamot.

Leírás

A maximális praktikum érdekében a doboz hűtőszekrénybe és a mikrohullámú sütőbe is tehető nyitott szeleppel, így lehetséges az ebéd frissen tartása és felmelegítése is további edényhasználat nélkül.

Anyaga: Tritan Renew, innovatív, ütésálló anyag

Tritan Renew anyagból készült,  garantálja a maximális ellenállást és áttetszőséget, magas és alacsony hőmérsékletnek is ellenáll: hűthető, fagyasztható, mikrozható nyitott szeleppel. A Tritan Renew olyan anyag, amely sokkal magasabb hőmérsékletet bír, mint a hagyományos műanyagok, a tartály és a fedél nem deformálódik.
A gyártás során 8 eldobható palackot hasznosított újra a Snips, hogy olyan ebédlődobozt készítsen, amely nagyon sokáig használható és élettartama végén újrahasznosítható is.

A Tritan Renew™ technológiával készült termékek olyan szívósak és tartósak, mint a rozsdamentes acél. Kristálytiszták, nem horpadnak vagy karcolódnak. Az ebből az anyagból készült termékek nem szívják fel és nem bocsátanak ki szagokat vagy ízeket. Mosogatógépben mosható termék. Nem deformálódik és nem törik el. Ez egy olyan anyag, amely nagyon magas, közel 100 °C hőmérsékletnek is ellenáll. A Tritan Renew™ mentes BPA-tól és minden más biszfenol kompozittól.

Tisztításuk: kézzel vagy mosogatógépben is mosható

BPA mentes, 100 %-ban újrahasznosítható az élettartam végén

 BPA mentes

Gyártó: Snips, Olaszország

Snips logo

 

 

További információk
Tömeg 0,174 kg
Méretek 21 × 16,5 × 8,8 cm
Típus

0,5 l-es kulacs, 0,5 l-es uzsonnás doboz, 0,5 l-es, 0,8 l-es uzsonnás doboz és 0,5 l-es kulacs együtt, 0,8 l-es emeletes uzsonnás doboz

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben