Aszaló, szárító eszközök | Kifőzöm.hu

Aszaló, szárító eszközök

Minőségi aszaló, szárító eszközök széles választéka webáruházunkban! Esztétikus, szép termékek, melyek harmonikus konyhaképet adhatnak otthonunknak. Kizárólag környezetbarát alapanyagokkal dolgozunk. Élj hulladékmentesen és fenntarthatóan, válassz újrahasználható, igényes aszaló, szárító eszközöket nagy tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásunk kínálatából! Személyes átvételre is lehetőséget biztosítunk.

Showing all 8 results

Szűrők

Több gyümölcsöt és zöldséget termesztettél, mint amennyit el tudsz fogyasztani? Szeretnéd későbbre tartósítani, de nincs időd befőzni? Az aszalás, vagyis vízelvonásos tartósítás gyors, könnyű és hatékony megoldás a termény tartósítására.
Mosás, szeletelés után a tartósítást bízza az aszalóra, ha ráadásul időzítővel rendelkező aszaló gépet választ, akkor akár el is mehet otthonról, a beállított szárítási idő letelte után magától kikapcsol a készülék.

A szárítás az egyik legkíméletesebb feldolgozási módszer, a vízvesztésből adódó térfogatveszteség miatt kisebb helyen lehet tárolni még nagy mennyiségű termést is. Az aszalásnak köszönhetően gyümölcsei, zöldségei, gombái, virágai és gyógynövényei sem veszítenek az értékes vitaminokból és ásványi anyagokból. Könnyedén tartósíthat egészséges ennivalót az egész család számára vagy ízletes csemegéket a háziállatok számára is.

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben