Csapos befőttes üvegek, limonádés üvegek | Kifőzöm.hu

Csapos befőttes üveg, limonádés üveg

A csapos befőttes üveget gyakran csak limonádés üvegnek hívjuk, pedig nem csak a kedvelt nyári frissítő tárolására alkalmas. Akár frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveket és alkoholos frissítőket is tárolhatunk benne, de akár kombucha tea fermentálására is használható. Mivel a limonádés üveg csappal érkezik, így egy egyszerű mozdulattal adagolható a benne tárolt ital, nem kell lecsavarni hozzá a tetejét és különböző merőkanalakkal ügyeskedni. Élj hulladékmentesen és fenntarthatóan, válassz nagy tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásunk kínálatából!

Showing all 5 results

Szűrők

A csapos befőttes üveg, vagy limonádés üveg kerti partik, grillezések, gyerekzsúrok vagy esküvők elengedhetetlen kellékévé vált napjainkban. Ezeknek az üvegeknek nagy előnyük, hogy mivel csappal vannak ellátva, könnyen adagolható a benne tárolt ital. 

Miért jó, ha van a háznál egy praktikus limonádés üveg csappal?

  • Egyszerre több liter ital tárolását tudjuk benne megoldani, helyettesítve ezzel a sok kis kancsót.
  • Az olyan italoknál, amikbe gyümölcsöket, mentát teszünk, nem landol az egész rögtön az első pohárban. 
  • Nagyon esztétikus.
  • Kombucha tea folyamatos fermentálására is megoldást nyújt.

Kínálatunkban 100 %-ban újrahasznosított üvegekből készült csapos befőttes üvegeket találhatsz meg, Így elmondható, hogy ezek a limonádés üvegek amellett, hogy nagyon praktikusak, minőségiek és jól néznek ki, még fenttarthatóak és környezetbarátok is. 

Kiváló minőségű csapos befőttes üvegek a Kifőzöm.hu – Zöld Konyha kínálatában

Webáruházunk fő szempontjai a fenntarthatóság és a hulladékmentesség. Partnereink kizárólag olyan prémium minőségű, tartós és környezetbarát csapos üveget  gyártanak, ami hosszú évekig konyhád fontos része lesz. Nagy tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásunk készséggel áll rendelkezésedre, ha bármilyen kérdés merülne fel benned limonádés  üvegeinkkel kapcsolatban. Élj Te is fenntarthatóan és hulladékmentesen, vásárolj környezetbarát termékeket!

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben