Csatos befőttes üvegek, csatosüvegek | Kifőzöm.hu

Csatos befőttes üveg

Csatos befőttes üvegek változatos méretekben és stílusokban étel tároláshoz, befőzésre, konzerválásra vagy szárított termékek és tészták tárolására. Légmentes zárásának köszönhetően a csatos üveg tárolók akár készételek hosszútávú elrakására is alkalmasak, nem kell aggódni a szavatossági idő miatt. Az egészen kicsi 125 ml változatoktól akár az 5 literes kiszerelésig is találhatsz megfelelő csatos befőttes üvegeket a kínálatunkban. Élj hulladékmentesen és fenntarthatóan, válassz nagy tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásunk kínálatából!

1–15 / 18 találat

Szűrők
1 2

A csatos üveg tárolóknál a fedél egy fém csatos szerkezet segítségével rögzíthető az üveghez. Egy gumigyűrű biztosítja az üveg és a fedél között a légmentes zárást. A csatos befőttes üveg tökéletes záródása miatt nagyon sok területen felhasználható a mindennapokban. Ezzel az üveggel minden sokkal egyszerűbb, hiszen nem kell kupak vagy dugó és csavaros tető vagy celofán sem. Tökéletesen zár, hosszú távon megőrzi a benne tárolt befőttek, lekvárok, szörpök, szárított termékek aromáját és szavatosságát. 

Nálunk többféle méretben is megtalálható ez a praktikus üveg, az egészen kicsitől az 5 literes méretig. Nézzük melyik méret minek a tárolására alkalmas:

  • Kicsi méretű: szószok, mártások tárolására
  • Normál méretű: befőttek, konzervált élelmiszerek tárolására
  • Nagy méretű: aszalványok, száraz tészták tárolására

Természetesen ezek csak példák, temérdek féle dolgot lehet a csatos üvegekben tárolni, hogy pontosan miket, annak csak a képzelet szab határt. 

Kiváló minőségű csatos befőttes üvegek a Kifőzöm.hu – Zöld Konyha kínálatában

Webáruházunk fő szempontjai a fenntarthatóság és a hulladékmentesség. Partnereink kizárólag olyan prémium minőségű, tartós és környezetbarát csatos üveget  gyártanak, ami hosszú évekig konyhád fontos része lesz. Nagy tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásunk készséggel áll rendelkezésedre, ha bármilyen kérdés merülne fel benned csatos befőttes üvegeinkkel kapcsolatban. Élj Te is fenntarthatóan és hulladékmentesen, vásárolj környezetbarát termékeket!

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben