Snips Tritan ételtároló doboz több méretben | Kifőzöm.hu

Snips Tritan ételtároló doboz több méretben

Snips Tritan emeletes uzsonnás doboz evőeszközzel, 1,5 l
Snips Tritan emeletes uzsonnás doboz evőeszközzel, 1,5 l
2023.07.13.
Snips mikrózható popcorn készítő
Snips mikrózható popcorn készítő
2023.08.14.

Snips Tritan ételtároló doboz több méretben

2.596 Ft3.307 Ft

Snips Tritan ételtároló dobozok magas minőségi követelményeknek felelnek meg a fenntarthatóság nevében: hűtőszekrénybe és mikrohullámú sütőbe is tehetők. Mosogatógépben moshatók. BPA mentes, élelmiszer-biztos tartós termékek.

A gyártás során használt minőségi alapanyagok, a legújabb generációs gyártási rendszerek és az ismételt ellenőrzések garantálják a mindennapos használat során a hosszú élettartamot.

Törlés
Leírás

A maximális praktikum érdekében a doboz hűtőszekrénybe és a mikrohullámú sütőbe is tehető nyitott szeleppel, így lehetséges az ebéd frissen tartása és felmelegítése is további edényhasználat nélkül.

Anyaga: Tritan Renew, innovatív, ütésálló anyag

Tritan Renew anyagból készült,  garantálja a maximális ellenállást és áttetszőséget, magas és alacsony hőmérsékletnek is ellenáll: hűthető, fagyasztható, mikrozható nyitott szeleppel. A Tritan Renew olyan anyag, amely sokkal magasabb hőmérsékletet bír, mint a hagyományos műanyagok, a tartály és a fedél nem deformálódik.
A gyártás során eldobható palackokat hasznosított újra a Snips, hogy olyan ételtároló dobozt készítsen, amely nagyon sokáig használható és élettartama végén újrahasznosítható is.

A Tritan Renew™ technológiával készült termékek olyan szívósak és tartósak, mint a rozsdamentes acél. Kristálytiszták, nem horpadnak vagy karcolódnak. Az ebből az anyagból készült termékek nem szívják fel és nem bocsátanak ki szagokat vagy ízeket. Mosogatógépben mosható termék. Nem deformálódik és nem törik el. Ez egy olyan anyag, amely nagyon magas, közel 100 °C hőmérsékletnek is ellenáll. A Tritan Renew™ mentes BPA-tól és minden más biszfenol kompozittól.

Tisztításuk: kézzel vagy mosogatógépben is mosható

BPA mentes, 100 %-ban újrahasznosítható az élettartam végén

 BPA mentes

Gyártó: Snips, Olaszország

Snips logo

 

 

További információk
Tömeg 0,174 kg
Méretek 21 × 16,5 × 8,8 cm
Forma

négyszögletes 0,8 l, négyszögletes 1,4 l, téglatest 0,8 l, téglatest 1,5 l

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben