Passzírozó ANKARSRUM Assistent Original robotgéphez
2020.07.02.Parajdi só, 1 kg
2020.07.04.Himalája só, 1 kg
827 Ft
Fermentáláshoz, sütéshez, főzéshez, kész ételekhez.
Fermentáláshoz:
- szárazon sózás esetén kb 1 kg zöldséghez 1 evőkanál só szükséges, élő szervezetről van szó, így a folyamatot befolyásolja a környezet, mint hőmérséklet, tápanyag minősége, mennyisége,
- felöntőlé (brine) esetén 2 %-os sóoldat lehet jó – 1 l tiszta víz + 1 evőkanál só (A víz nehogy meleg legyen, ismét arra gondoljunk, élő szervezet, a forró kinyírná a mikrobákat – felforralt és visszahűtött OK).
Ivókúrához: 26 %-os oldatából 1 teáskanállal adj 2 dl tiszta vízhez, amelyet reggel, étkezés előtt kell meginni.
Fürdőkúrához: egy normál (220 liter űrtartalmú) kádhoz 1 kg Himalája só. 26 %-os oldatából legfeljebb 4 liter adagolható egy átlag méretű kádhoz.
Összetevők: 100% finomítatlan, feldolgozatlan pakisztáni só
Szemcseméret: 0,3-0,5 mm
Szín: rózsaszínes-vöröses
Tárolása: száraz helyen
Kiszerelés: 1000 g
Tömeg | 1 kg |
---|
Érdekelhetnek még…
-
Zöldség hámozó, vízszintes, Tescoma
4.900 Ft -
Zöldség hámozó, hosszanti, Tescoma
4.900 Ft