Fermentáló készlet, Masontops | Kifőzöm.hu

Fermentáló készlet, Masontops

Masontops-fermentalo-akac-fa
Fermentáló fa, Masontops
2020.04.21.
Tészta spatula, habkártya
2020.04.22.

Fermentáló készlet, Masontops

29.600 Ft

A fermentáló készlet 4 db fermentáló súlyt, 4 db légmentes fermentáló fedőt, egy tömörítő fát és egy angol nyelvű receptfüzetet tartalmaz részletes fermentálási útmutatóval, mindezeket díszdobozban. A készletet azoknak ajánljuk, akik adalékmentes házi készítésű, lassan erjesztett probiotikus zöldségeket szeretnének fogyasztani, viszont nincs sok helyük a konyhában és szeretik a szép, praktikus megoldásokat, amelyek a konyha díszei is lesznek.
A készlet nem tartalmaz befőttes üveget, széles szájú Ball vagy Quattro Stagioni üvegekhez használható!

Elfogyott

Leírás

A díszdobozos készlet tartalma:

  • 4 db fermentáló súly, kimondottan arra tervezték, hogy fermentálás során a zöldségeket a sós lé alatt tartsa. Kialakított fogókával könnyen belehelyezhető az üvegbe és ki is vehető. A súly külön is megvásárolható egyesével vagy 4 db-os készletben.
  • 4 db fermentáló fedő, a szilikon fedő szelepe lehetővé teszi a keletkező gázok egyirányú áramlását, a fermentáció során keletkező szén-dioxid akadálymentesen távozik az üvegből biztosítva az anaerob körülményeket az üveg belsejében. A fermentáló fedő külön is megvásárolható egyesével vagy 4 db-os készletben.
  • 1 db fermentáló fa akácból
  • 1 db receptfüzet fermentálási útmutatóval angol nyelven.

A készlet befőttes üvegeket nem tartalmaz, az alábbi széles szájú Ball üvegeket ajánljuk:

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben