Masontops, szilikon "cicis" fedő használata lépésről lépésre | Kifőzöm.hu

Masontops, szilikon “cicis” fedő használata lépésről lépésre

Ezért választom a Ball befőttes üvegeket, objektív és szubjektív érvek
2019.04.11.
Fermentáló eszközök a Kifőzöm webshopban, kétféle biztonságos megoldás
2019.06.06.

Masontops, szilikon “cicis” fedő használata lépésről lépésre

Készítsd elő a zöldségeket, a képen spárga fűszerekkel és 2 %-os sós felöntőlé (brine)

Szorítsd a sós víz, sós lé alá a zöldségeket, semmi se tudjon felúszni, levegőt kapni.

Helyezd a szilikon fedőt az üvegre. A folyadék és a fedő között maradjon légrés, 1-2 ujjnyi.

A fermentáló fedőt rögzítsd az üveghez és kész.

Fermentálás során fiókban, polcon is tárolhatod az üvegeket, nem fog kicsurogni a lé és büdi sem lesz. Nincs más dolgod, mint várni, hogy megérjen a savanyúság, esetleg nézegetni a bubikat, ahogy a felszínre jönnek 🙂 Egészségedre!

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben