Elektromos dió, mogyoró, mandula törő gép | Kifőzöm.hu
Házi malom és müzli pelyhesítő a tudatos táplálkozás jegyében
2021.07.19.
házi tészta készítés
Tippek a zöld konyháért
2021.09.22.

Elektromos dió, mogyoró, mandula törő gép, a praktikus eszköz!

Dió törő gép, válaszd a fenntarthatóságot, spórolj időt, energiát a feldolgozás során, praktikus eszköz, online rendeléssel, kedvező áron!

A fenntarthatóság egyre központibb szerepet kap a mindennapjaimban. Ennek lényeges része az is, hogy a konyhában minél több mindent fel tudjak használni. A barackmagot, diót, mandulát, mogyorót is magam töröm fel, a csonthéjat pedig gyújtósként hasznosítom. Sokan azért sem foglalkoznak a dió vagy a mandula feltörésével és hagyják kárba veszni, mivel a csonthéjasok megtisztítása macerás és hosszadalmas munka, nem áll rendelkezésükre olyan eszköz, amivel kényelmesebbé, gyorsabbá tehetik a munkát. A gyümölcsökből ajánlott napi egy marékkal fogyasztani, változatosan lehet fogyasztani: sütibe tenni, krémet készíteni belőle, fermentálni, akár saját energiaszeletet készíteni, reggelihez, tízóraira a család minden tagjának jó táplálék a csonthéjas gyümölcs. Ráadásul a dió karácsonykor kiemelt szerepet kap, én imádom a saját dióból készített bejglit is, valahogy emeli az ünnep hangulatát.
Amennyiben szükséged van egy kis segítségre, egy jó eszközre a feldolgozáshoz, szerezd be a webshopból az elektromos dió, mogyoró és mandula törő gépet!

A mandula, dió és mogyoró törő gép számomra hatalmas segítséget jelent a konyhai teendők során, mindenképp ajánlom a kipróbálását. Végre egy szuper kis házi elektromos eszköz, ami segít a csonthéjas gyümölcsök feltörésében. A mandula, mogyoró és dió törő gép a héjat megtöri, a mag pedig egyben marad. Erre vártam évek óta! Az igazság az, hogy nem szeretem kalapácsolni a diót, mogyorót, mivel nehezen tudom eltalálni a megfelelő erőt, rengeteg törmelék keletkezik, iszonyú sok idő és kudarc. Összességében teljesen elégedett vagyok, hiszen a mandula, dió és mogyoró törő géppel rengeteg időt lehet megtakarítani, a használata pedig roppant egyszerű, kényelmes.

Ennyi az egész:

  1.  A mag méretéhez igazítom a roppantó mechanikát,
  2. bekapcsolom a szerkezetet,
  3. működtethetem folyamatosan is vagy egyesével a szerkezetet, attól függően, hogy kényelmesebb számomra.
  4. Jó ritmusban adagolom a szerkezetnek a gyümölcsöt, ami megroppantja a héjat.
  5. Ha vannak olyan magok, amelyek kisebbek, mint a beállított méret és átestek a mechanikán, kisebbre állítom és újra adagolom.
  6. Kiválogatom a magbelsőt, naponta fogyasztok a finomságból.
  7. Kikapcsolom a gépet, amikor végeztem, a csonthéjat összegyűjtöm gyújtósnak.

Válaszd a fenntarthatóságot, használj fel Te is minél több alapanyagot a konyhából, próbáld ki a mogyoró, dió és mandula törő gépet! Az eszközzel jóval rövidebb idő alatt dolgozhatod fel a csonthéjas gyümölcsöket. Ha kérdéseid lennének, keress bizalommal a megadott elérhetőségeimen!

Ha a vásárlás előtt szeretnéd saját szemeddel látni, menyire egyszerűen működik a gép, az alábbi videókat ajánlom figyelmedbe:

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben