Asa Simonsson - Fermentáljunk! | Kifőzöm.hu

Asa Simonsson – Fermentáljunk!

Frissentartó péksüteményes zsák, BogBag
2020.11.24.
Horváth Judit – Gluténmentes Pékség
2020.12.01.

Asa Simonsson – Fermentáljunk!

6.000 Ft

A Csipet Kiadótól megszokott magas színvonalú kemény borítós szakácskönyv a fermentálásról.

Kezdőknek, érdeklődőknek kifejezetten ajánlom, a bevezetés több oldalon át foglalkozik azzal, mi is a fermentálás és miért, mire is jó vagy nem.
Az 1. fejezet a fermentálás alapjaié,
a 2. fejezetben szárazon sózott savanyúság recepteket találtok,
a 3. fejezetben pedig felöntőleges recepteket. Az összes recept elkészíthető hazánkban, kertjeinkben is termő zöldségekből. A 4. fejezet a kimchié, 5 kimchi recepttel!
Az 5. fejezetben a fermentált gyümölcsök és szószok készítéséről olvashatunk, köztük fermentált házi ketchup recept :).
A fermentált italoké a 6. fejezet, részletesen ír a kombucha és vízkefír készítésről is.
Tejtermékek fermentálása a 7. fejezetben: kefir, joghurt,
a 8. fejezetben pedig fermentált magsajtok, növényi joghurt és kefir elkészítésének módja.
Az utolsó, a 9. fejezet pedig a fermentált sütésé.

240 oldal csoda.

A szerző rövid bemutatkozása:

Elfogyott

Leírás

A fermentáció jótékony hatását a savanyú káposztán kívül még nagyon sok mindenben megtalálhatjuk. Ez a részletes, praktikus könyv azt is megmutatja, miként tudunk fermentálással különféle savanyúságot, kimchit, lekvárt, kefirt, kombuchát, italt, magsajtot és kovászos kenyeret készíteni.

Inspiráló és informatív útmutató, tele egyszerű és sikerre vezető tanáccsal, és gyönyörű fényképekkel.

További információk
Tömeg 1 kg
Méretek 25,5 × 20,8 × 2,4 cm

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben