Elektromos gabona malom, Mona | Kifőzöm.hu

Elektromos gabona malom, Mona

Borotva penge
2020.05.08.
almapektin
Almapektin magas cukortartalmú készítményekhez (1 kg)
2020.05.21.

Elektromos gabona malom, Mona

208.575 Ft

Szemet gyönyörködtető elegáns és erős elektromos házi malom 90 mm átmérőjű malomkővel, mindenféle gabona őrlésére: finom lisztet, darát, durva korpát is tudsz vele készíteni.

Az elektromos malom Ausztriában készül, megvásárlásával támogatod a szolidáris gazdaságot is (SSE), mivel a gyártásában mozgáskorlátozottak is részt vesznek. Gabona otthoni őrlésével még tudatosabban és tisztábban tudtok étkezni. A malom mindenféle gabona őrlésére alkalmas, magasabb vitamin-, rost-, és tápanyag tartalom adalékanyagok és tartósítószerek nélkül.

 

Leírás

Olajos magvak örlésére nem alkalmas, viszont tehetsz bele szezám- vagy lenmagot más gabonával keverve.

Anyaga: vörösfenyő

Teljesítménye: 120 g/perc

Tartály kapacitása: 1.000 g

Motor: 230 Volt, 50 Hertz, 400 Watt

Malomkő átmérője: 90 mm

Garancia: 8 év

Szállítás: 1-2 nap fizetést követően

A szállítás közvetlenül Ausztriából történik, igyekszünk minél kevesebbet utaztatni a terméket, mivel fontos, hogy ahol csak lehet csökkentsük a környezeti terhelést. Ezen elektromos házi malom rendelésénél így csak előre utalást vagy bankkártyás (Barion) fizetést tudunk elfogadni. Együttműködésedet és megértésedet nagyon köszönjük!

 

További információk
Tömeg 7,5 kg
Méretek 19 × 32 cm

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben