Marcato gabona pelyhesítő és őrlő hengeres malom - Marga mulino | Kifőzöm.hu

Marcato gabona pelyhesítő és őrlő hengeres malom – Marga mulino

Marcato Pasta Fresca elektromos tésztagép
2022.02.21.
Marcato kézi derelyevágó, Pastabike
2022.02.22.

Marcato gabona pelyhesítő és őrlő hengeres malom – Marga mulino

70.400 Ft

A Marcato Marga Mulino gabona házi őrlésére kifejlesztett kompakt hengeres malom, amellyel tiszta és mentes őrleményt, pelyhet készíthetünk. Őrlés során  a gabona maradéktalanul megőrzi eredeti ízét és beltartalmi értékeit. Az asztali malom segítségével olyan lisztet fogyaszthatunk, amelyben az őrlési folyamat minden lépését ismerjük, és olyan teljes kiőrlésű, tápanyagokban gazdag teljes lisztet használhatunk, amilyet a boltok polcain nem találhatunk. Ez a kifejezetten rövid feldolgozási lánc teszi lehetővé, hogy ellenőrizzük az élelmiszerek minőségét, közben csökkentsük a környezeti terhelést is.

A Marga Mulino egy kis kézi asztali malom, amely búzát és más gabonákat őröl, így lisztet, pelyhet és sör malátát is készíthetünk vele. Használható lágy szemekkel, mint zab, árpa és rozs, és kemény szemekkel is, mint tönköly, kamut, rizs és hajdina.

A kézi malom a Marcato Pastadrive motorral elektromossá alakítható, így kézi energia nélkül is működtethető.

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Amit bele tehetsz:

  • különböző gabonákat, mint például: búza, árpa, tönköly, hajdina, kamut, köles, rizs, tönköly, quinoa
  • fűszereket, mint: bors, só

Készíthető:

  1. Gabona pehely: a fogyasztás előtt roppantott friss pelyhek teljes mértékben, veszteség nélkül biztosítják számunkra a gabona teljes tápértékét.
  2. Liszt: A beállító gomb 0-ás pozícióján többször őrölve a búzát tiszta lisztet kapunk korpa nélkül, így kiválthatjuk az ipari lisztek használatát háztartásunkban, miközben a gabonaszem teljes tápértékét élvezhetjük.
  3. Gluténmentes liszt: A Marga Mulino lehetővé teszi gluténmentes gabonák feldolgozását is, mint a rizs és a hajdina, így elkészíthetjük saját gluténmentes lisztkeverékünket is, teljes mértékben kontrollálhatjuk a feldolgozott alapanyagokat.
  4. Sör maláta: Házi sör készítők is hasznát veszik, az alumínium hengerek tökéletesen összezúzzák a malátázott gabonát, amit utána lehet erjeszteni.
  5. Frissen őrölt fűszer

A malom használata: a Marga Mulino három hengeres szerkezet, amelyek különböző sebességgel forognak.
Az állítógombbal beállított hengerek közötti távolság határozza meg a feldolgozás módját: az 5-6 pozícióban gabonaliszt, 1-4 pozícióban pedig a különböző felületű gabonapelyhek készíthetők.

Meghajtás: kézi, karos gép, de elektromossá alakítható a Marcato Pastadrive motorral.

Anyaga:

  • a gép kiváló minőségű krómacélból készült,
  • a görgők élelmiszeripari minőségű eloxált alumíniumból, ami garantálja, hogy használat közben nem szabadulnak fel egészségre ártalmas részecskék.

Idegen nyelvű használati útmutató: ide kattintva tölthető le.

Származási ország:
olasz termék, 90 év tapasztalat
marcato

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben