Pastadrive, hajtó motor Marcato Atlas 150 tésztagéphez | Kifőzöm.hu

Pastadrive, hajtó motor Marcato Atlas 150 tésztagéphez

La Cuisine öntöttvas kacsasütő
Öntöttvas ovális edény, La Cuisine – Oval Casserole PRO fekete belső zománccal
2021.11.09.
Marcato linzernyomó, Biscuits
2021.11.10.

Pastadrive, hajtó motor Marcato Atlas 150 tésztagéphez

45.000 Ft

A házi tészta különleges élmény, mind elkészíteni, mind fogyasztani. A Pastadrive motor adapter pedig tovább megkönnyíti a házi tészta elkészítését a Marcato Atlas 150 tésztagéphez csatlakoztatva. A Pastradrive motorral  könnyebb tésztát készíteni, mint gondolnánk!

A motor ergonomikus formájú és tökéletes stabilitást is garantál használat közben, bajonett szerelvénnyel egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható a Marcato tésztagéphez.

A Pastadrive az 1998. óta gyártott Marcato gépekkel kompatibilis.

Fontos tudni, hogy biztonsági okokból a mafaldine (eperlevél), a reginette, a pappardelle és a ravioli kiegészítőket, azaz a cakkos szélű tésztavágókat a hajtókarral szabad működtetni, hozzájuk a Pastadrive hajtómotorral nem használható.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Használat:

  • A Pastadrive motort használva nem kell a tésztagépet a munkalaphoz rögzíteni, a motor csatlakoztatása után nagyon stabillá válik a tésztagép, bármilyen sík felületre felállíthatja a gépet.
  • Mindkét keze szabad marad.
  • Az állandó sebesség csökkenti a munkaidőt, kevesebb erőfeszítéssel készíthető a házi tészta.
  • Könnyű csatlakozás a tésztagéphez: a bajonett szerelvény lehetővé teszi a gép azonnali és biztonságos csatlakoztatását. Nem szükséges más módon rögzítenie a motort.
  • Biztonságos: biztonságosan használhatja a Pastadrive-ot, ügyelve a kézikönyvben található javaslatokra.
  • Ergonomikus kialakítás: a Pastadrive ergonomikus formával készült, amely megkönnyíti a fogást, nem tud csak úgy kicsúszni a kezünkből.
  • Többfunkciós:a Pastadrive kompatibilis a Marcato Atlas és Ampia tésztagépekkel, továbbá a Marga Mulino gabonaörlővel.
  • Biztonsági okból nem használható a mafaldine (eperlevél), a reginette, a pappardelle és a ravioli kiegészítőkkel, azaz a cakkos szélű tésztákat a hajtókarral szabad vágni, hozzájuk a Pastadrive hajtómotor nem használható!
Származási ország:
olasz termék, 90 év tapasztalat
marcato

 

További információk
Szín

króm, fekete, Kék, piros, zöld

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben