Elektromos gabona malom, Waldner Single | Kifőzöm.hu

Elektromos gabona malom, Waldner Single

Adagoló kanál
2018.11.05.
Pelyhesítő, Waldner Flocker
2018.11.08.

Elektromos gabona malom, Waldner Single

184.680 Ft

Kis elektromos házi malom nagy erővel, mindenféle gabona őrlésére alkalmas: finom lisztet, darát, durva korpát is tudsz vele készíteni.

Az elektromos malom Ausztriában készül, megvásárlásával támogatod a szolidáris gazdaságot is (SSE), mivel a gyártásában mozgáskorlátozottak is részt vesznek. Gabona otthoni őrlésével még tudatosabban és tisztábban tudtok étkezni. A malom mindenféle gabona őrlésére alkalmas, magasabb vitamin-, rost-, és tápanyag tartalom adalékanyagok és tartósítószerek nélkül.

 

Leírás

Olajos magvak örlésére nem alkalmas, viszont tehetsz bele szezám- vagy lenmagot más gabonával keverve.

Anyaga: éger fa

Teljesítménye: 120 g/perc

Tartály kapacitása: 800 g

Motor: 230 Volt, 50 Hertz, 400 Watt

Malomkő átmérője: 90 mm

Garancia: 8 év

Szállítás: 1-2 nap fizetést követően

A szállítás közvetlenül Ausztriából történik, igyekszünk minél kevesebbet utaztatni a terméket, mivel fontos, hogy ahol csak lehet csökkentsük a környezeti terhelést. Ezen elektromos házi malom rendelésénél így csak előre utalást vagy bankkártyás (Barion) fizetést tudunk elfogadni. Együttműködésedet és megértésedet nagyon köszönjük!

 

További információk
Tömeg 7,5 kg
Méretek 18 × 32 cm

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben