Vanessa Kimbell - Kovásziskola | Kifőzöm.hu

Vanessa Kimbell – Kovásziskola

Használt olaj szűrő és tároló
2021.01.18.
Vanessa Kimbell – Kovásziskola 2
2021.01.20.

Vanessa Kimbell – Kovásziskola

6.000 Ft

A könyvből megtudja miben rejlik a kovászos kenyér titka, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva kipróbálni, gyakorolni.

Megismerjük a különböző gabonákat, őrlési módokat. Megtanuljuk, mi a kovász, mik a kenyérkészítés fázisai, kapunk extra segítséget is, időrendi táblázatot és sütési naplót. Nem maradhatnak el a receptek sem, 28 különleges kenyérhez kapunk részletes leírást.

Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kenyérsütő iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.

Összesen 208 oldal kemény borítós cérnafűzött szakácskönyv a Csipet Kiadó gondozásában.

A szerző iskolájának bemutatója:

 

Leírás

“Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek.” Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje

A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. Mi is ebben hiszünk 🙂

További információk
Tömeg 0,91 kg
Méretek 25,5 × 21,6 × 2 cm

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben