Kézi cseresznye, meggy magozó, Tescoma
2021.01.18.Vanessa Kimbell – Kovásziskola 2
2021.01.20.Vanessa Kimbell – Kovásziskola
6.000 Ft
A könyvből megtudja miben rejlik a kovászos kenyér titka, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva kipróbálni, gyakorolni.
Megismerjük a különböző gabonákat, őrlési módokat. Megtanuljuk, mi a kovász, mik a kenyérkészítés fázisai, kapunk extra segítséget is, időrendi táblázatot és sütési naplót. Nem maradhatnak el a receptek sem, 28 különleges kenyérhez kapunk részletes leírást.
Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kenyérsütő iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.
Összesen 208 oldal kemény borítós cérnafűzött szakácskönyv a Csipet Kiadó gondozásában.
A szerző iskolájának bemutatója:
Elfogyott
“Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek.” Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje
A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. Mi is ebben hiszünk 🙂
Tömeg | 0,91 kg |
---|---|
Méretek | 25,5 × 21,6 × 2 cm |
Érdekelhetnek még…
-
Elektromos gabona malom, Mona
208.575 Ft -
Horváth Judit – Gluténmentes Pékség
5.000 Ft -
Asa Simonsson – Fermentáljunk!
6.000 Ft -
Tészta spatula, kicsi, Paderno
4.500 Ft -
Elektromos pelyhesítő, Waldner Lisa
188.325 Ft -
Vanessa Kimbell – Kovásziskola 2
6.000 Ft