Vanessa Kimbell - Kovásziskola 2 | Kifőzöm.hu

Vanessa Kimbell – Kovásziskola 2

Vanessa Kimbell – Kovásziskola
2021.01.20.
Kereki Noémi – Tésztaműhely
2021.01.20.

Vanessa Kimbell – Kovásziskola 2

6.000 Ft

Megtudjuk hogyan teszi a sütés boldoggá a mikrobáinkat, egészségessé az emésztésünket és kiegyensúlyozottá a hangulatunkat.

„Lehetetlen ezt a könyvet úgy olvasni, hogy ne akarjunk azonnal a konyhába szaladni.” – Nigella Lawson

A Kovásziskola nagy sikerű első részéből már tudjuk, hogyan lesz a kenyér egészségesebb és könnyebben emészthető a kovásznak köszönhetően. Ebben a második részben Vanessa Kimbell további recepteken keresztül mutatja be azt a szemléletet és tudást, ami újabb évek kutatómunkájának az eredménye.
Egyszerre szakácskönyv, mert fantasztikus, úttörőnek számító kovászos receptek vannak benne (briós, csiga, leveles tészta, fánk, keksz, pite, tészta, torta, sütemény), és elgondolkodtató olvasmány a diverzitásról, amit sokáig fogunk forgatni, és praktikus tanácsokat ad ahhoz, miként tudunk az egészségünk és a jókedvünk érdekében, fermentálni, egészségtudatos és funkcionális ételeket készíteni adalékanyagok nélkül.

Összesen 192 oldal kemény borítós cérnafűzött szakácskönyv a Csipet Kiadó gondozásában.

A szerző iskolájának bemutatója, övé Anglia egyik legnépszerűbb kenyérsütő iskolája:

 

További információk
Tömeg 0,9 kg
Méretek 25,5 × 21,6 × 1,9 cm

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben