Fenntartható konyha - Abi Aspen Glencross, Sadhbh Moore | Kifőzöm.hu

Fenntartható konyha – Abi Aspen Glencross, Sadhbh Moore

Friss sajt készítő készlet, Tescoma
Friss sajt készítő készlet, Tescoma
2023.02.22.
Marcato lasagnette vágó fejrész ANKARSRUM Assistent Original robotgéphez
Marcato lasagnette vágó ANKARSRUM Assistent Original robotgéphez
2023.03.09.

Fenntartható konyha – Abi Aspen Glencross, Sadhbh Moore

7.990 Ft

A Fenntartható konyha, praktikus útmutató, hogyan vásároljunk, főzzünk és tegyünk a környezet és saját magunk szempontjából is kedvező módon. Véleményem szerint a konyha az, ahol a legtöbbet tehetünk, a legnagyobb változásokat érhetjük el környezetünkben.
A szerzők, a The Sustainable Food Story elnevezésű szervezet alapítói, Abi és Sadhbh abban segítenek, hogy miként alakítsuk át a konyhai szokásainkat ahhoz, hogy környezetbarátabb módon élhessünk.

A tartalomból:

  1. Fenntartható élelmiszerek
  2. A fenntartható konyha kialakítása
  3. A főzés alapjai
  4. Főzés
  5. Takarítás
  6. Fenntartható közösség keresése

1 készleten

Leírás

A könyvben tennivalók, ötletek és tanácsok olvashatóak a környezettudatosabb vásárláshoz, főzéshez és étkezéshez. Legyen szó akár arról, hogy hol a legjobb vásárolni, mihez kezdjünk a maradék citrommal, vagy hogyan lehet a környezet károsítása nélkül a leghatékonyabban takarítani. A Fenntartható konyha foglalkozik mindennel, ami ahhoz kell, hogy másképp gondolkozzunk az élelmiszerekről és a konyháról.
Ha ezt a szemléletmódot követjük, pénzt spórolhatunk, kapcsolatot teremthetünk a hasonlóan gondolkodókkal, jobb ételeket készíthetünk, és közben még kíméletesek is lehetünk a Földdel.
A szemléletformálást megkönnyítő apró változtatások és az élelmiszer-pazarlást csökkentő receptek mellett a könyv számos megvalósítható módszerrel segít abban, hogy mi is mielőbb a nélkülözhetetlen változás részesei lehessünk.

Terjedelem: 176 oldal keménytáblás könyv

Kiadó: Kossuth Kiadó

A szerzők Instagram oldala: thesustainablefoodstory

További információk
Méretek 17 × 23 cm

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben