Bevásárló zsákok, Veggio, 3 darab | Kifőzöm.hu

Bevásárló zsákok, Veggio, 3 darab

Liszt-szita-Paderno
Liszt szita, Paderno
2020.04.23.
Csapos limonádés üveg, 4 l Authentic, újrahasznosított üvegből
2020.05.02.

Bevásárló zsákok, Veggio, 3 darab

1.990 Ft

VEGGIO, újrahasználható zöldség-, gyümölcs bevásárlózsák, műanyag palackok újrahasznosításával készült, élelmiszerbiztos anyagból. Újrahasznosítás és újrahasználta egyben 🙂

A csomag tartalma 3 db erős zsák húzózsinorral, mérete: 31,5x 40 cm-esek, teherbírása egyenként 10 kg!

Az újrahasználható zöldség-, gyümölcs bevásárlózsák fenntartható választás az egyszer használatos műanyag zacskókkal szemben, használhatóak vásárláskor, könnyű és kicsi, így mindig magaddal viheted, de alkalmas még tárolásra, rendeszerezésre, mosózsáknak vagy tornazsáknak is.

A VEGGIO használatával minden vásárló évente több száz egyszer használatos zacskót spórolhat meg!  

 

34 készleten

Leírás

ANYAGA: élelmiszerbiztos, BPA mentes poliészter, a gyártás során nem használtak se színezéket, se fehérítőt.

KÖRNYEZETBARÁT: élelmiszerbiztos, BPA mentes poliészterből készült, a gyártás során nem használtak se színezéket, se fehérítőt.

KÖNNYEN KEZELHETŐ: 40 fokon mosógéppel mosható, gyorsan szárad,  jól szellőzik, lehetővé teszi a friss termékek légzését, nem vonzza a penészt, baktériumokat.

STRAPABÍRÓ: 10 kg-ra tesztelve.

BOLTI HASZNÁLAT: A Veggio zsákok könnyűek, áttetszőek és oldalcímkével vannak ellátva, amire ráragasztható, majd el is távolítható az árcédula. Erős húzózsinórral rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a termék lezárva maradjon.

SOKRÉTŰ FELHASZNÁLÁS: Az erős Veggio zsákok a bevásárlás során jó szolgálatot tesznek,  kényelmesen alkalmazhatóak, gyorsan szárad az anyaga, így a zsákban is le lehet öblíteni a termékeket kipakolás nélkül, jól szellőznek, így benne tarthatod felhasználásig a zöldséget, gyümölcsöt, akár a hűtőszekrényben is, egyéb háztartási dolgok tárolására is célszerű.

 

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben