Julia Child - A francia konyha művészete | Kifőzöm.hu

Julia Child – A francia konyha művészete

FERZYM kapszula, a mikrobiom egyensúlyához
2023.10.19.
Keksz nyomó, díszítő pisztoly
Keksz nyomó, díszítő pisztoly, Tescoma
2023.11.27.

Julia Child – A francia konyha művészete

9.990 Ft

Webshopunk mottóját adó Julia Child szakácskönyve, A francia konyha művészete végre magyarul. Ez is egy olyan ez a szakácskönyv véleményem szerint, aminek minden háztartásban meg kell lennie, hasonlóan, mint Horváth Ilona szakácskönyvének
Julia, nem csak főz, de tanít, tanít önállóságot, kiállást, céltudatosságot, konyhaművészetet és önellátást.  Elmondja és megmutatja, hogy milyen egyszerű és könnyű saját magunk készíteni különböző ételeket és mennyivel jobbak, mint az üzletben kapható változatok, ráadásul egyszerű és tartós eszközöket használ a főzéshez. A főzéshez, mint az élethez is pozitívan és elfogadóan áll: “A főzés egyik titkát és egyben örömét jelenti megtanulni kijavítani valamit, amit elrontottunk, és az egyik lecke az, hogy derűsen viseljük el azt is, ha már egyáltalában nem lehet kijavítani.” Imádom.

Összesen 770 oldal kemény borítós szakácskönyv a HVG Könyvek gondozásában.

„Julia Child halhatatlanságát receptjei időtállósága és végtelen precizitása adja – nem lehet őket elrontani. Julia örök kíváncsisága élete végéig izzásban tartotta főzési szenvedélyét, áldás ez nekünk, akik szeretünk főzni!” Mautner Zsófia

Elfogyott

Leírás

A szerző, Julia Child világszerte forradalmasította a főzéshez való viszonyunkat. Elragadó egyéniségével, közvetlen stílusával és humorával a kevésbé gyakorlottakat is meggyőzte arról, hogy akár a legbonyolultabb fogásokat is képesek lesznek önállóan elkészíteni. Az első televíziós sztárszakács a világhírű párizsi Le Cordon Bleu akadémián tanult, majd Simone Beckkel és Louisette Bertholle-lal együtt nyitotta meg saját főzőiskoláját és írta meg első könyvét. A francia konyha művészete azonnal bestsellerré vált, és azóta is a gasztronómiai irodalom legendás és örökös darabja, a francia kulinária klasszikus útmutatója több mint 500 recepttel, 100 ábrával és az alaptechnikák megismertetésével. A kezdők és a tapasztalt szakácsok nélkülözhetetlen alapműve mindenkihez szól, aki szereti a jó ételeket, és otthon is szeretné elkészíteni a klasszikus francia konyha remekeit az egyszerű omlettől az ikonikus burgundi marharaguig. Bon appetit!

Francia hagymaleves Julia Child-tól, az eredeti Tv műsor

Julie és Julia – Két nő, egy recept, amerikai komikus filmdráma, ami a szakácsnő Julia Child és a blogjával híressé váló Julia Powell könyvei alapján készült, szeretnivaló film, érdemes megnézni.

 

További információk
Méretek 16 × 4,8 × 23,5 cm

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben