Kiegészítők Marcato Atlas 150 tésztagéphez | Kifőzöm.hu

Kiegészítők Marcato Atlas 150 tésztagéphez

Szivárgásmentes műanyag fedő, Masontops
2021.11.10.
Marcato Regina tésztagép
2021.11.15.

Kiegészítők Marcato Atlas 150 tésztagéphez

15.280 Ft26.000 Ft

Az ATLAS 150 tésztagép további kiegészítőkkel is felszerelhetők, így a kulináris élmények tovább gazdagíthatóak.
Tészta házilag, különleges élmény és könnyebb elkészíteni, mint gondolnánk!
Az egészséges táplálkozáshoz egyszerű és valódi alapanyagokra van szükség, friss tészta esetében ez nem más, mint liszt, tojás és víz. A Marcato terméket azoknak tervezték, akik szeretik a tökéletes munkát és felfedezték a minőségi és biztonságos étkezés örömét.

Törlés
Leírás

Származási ország:

olasz termék, 90 év tapasztalat
marcato
Élelmiszerbiztos:
Az Atlas 150 tésztagép kizárólag eloxált alumíniumötvözetből készült hengereket valamint polimer gyantából készült fésűket és kaparókat használ. Ezek az anyagok garantálják hogy nem kerül a tésztába egészségre ártalmas fémpor.
Tisztítása:
Felületei könnyen tisztíthatók ronggyal vagy kefével. A tésztagépet tilos vízzel tisztítani, így mosogatógépbe sem tehető.
Használhatóság:
Kényelmesen megfogható forgattyú megkönnyíti a nyújtást, a 10 különböző helyzetbe állító gomb biztosítja a tészta vastagságának azonnali kiválasztását.
Stabilitás:
Az Atlas 150 stabil és szilárd, könnyen rögzíthető bilincsének és gumírozott lábainak köszönhetően.
A tésztagép motorral is kiegészíthető: Pastadrive
Előnyei:
  • A Pastadrive motort használva nem kell a tésztagépet a munkalaphoz rögzíteni, a motor csatlakoztatása után nagyon stabillá válik a tésztagép, bármilyen sík felületre felállíthatja a gépet.
  • Mindkét keze szabad marad.
  • Az állandó sebesség csökkenti a munkaidőt, kevesebb erőfeszítéssel készíthető a házi tészta.
  • Könnyű csatlakozás a tésztagéphez: a bajonett szerelvény lehetővé teszi a gép azonnali és biztonságos csatlakoztatását. Nem szükséges más módon rögzítenie a motort.
További információk
Forma

Cérnametélt – capellini 1 mm, Eperlevél – mafaldine 8mm, Gyufatészta – trenette 3,5 mm, Pappardelle 50mm, Ravioli 45 x 45 mm, Spaghetti 2mm

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben