Lisa Atwood, Rebecca Courchesne, Rick Field - A befőzés művészete, Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok | Kifőzöm.hu

Lisa Atwood, Rebecca Courchesne, Rick Field – A befőzés művészete, Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok

Vízkefir fermentáló fedő, Masontops
2021.04.10.
Julienne vágó, Tescoma
2021.04.27.

Lisa Atwood, Rebecca Courchesne, Rick Field – A befőzés művészete, Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok

7.990 Ft

Tedd el a szezont, hiszen nincs is jobb a házi készítésű lekvárnál és savanyúságnál!

Ajánlom a könyvet,  mivel az élelmiszerbiztonságot szem előtt tartva részletesen ismerteti a különböző házi befőzési eljárásokat, a hozzá szükséges befőzési eszközöket, így kezdők és gyakorlottak is nagy haszonnal olvashatják.
A könyvben nem csak a különböző lekvárok, dzsemek, befőttek és savanyúságok elkészítési módjai találhatóak, hanem belőlük készíthető csodás ételek receptjei is.

1. fejezet: Befőzési tudnivalók, első lépések
2. fejezet: Dzsemek és zselék – készítésük, receptek és felhasználásuk
3. fejezet: Befőttek, lekvárok – készítésük, receptek és felhasználásuk
4. fejezet: Gyümölcspürék, krémek – készítésük, receptek és felhasználásuk
5. fejezet: Savanyított zöldségek – készítésük, receptek és felhasználásuk
6. fejezet: Salsák, relishek és chutney-k – készítésük, receptek és felhasználásuk
7. fejezetben: Ételízesítők, szószok – készítésük, receptek és felhasználásuk
8. fejezetben: Függelék – befőzésről, pektiniről, további receptek és technikák

A könyv végén található a részletes leírása a biztonságos befőzésnek, útmutató lépésről lépésre, mindenképpen olvassátok el és tartsátok be!
A könyv képanyaga kimondottan ízléses és gazdag, igen motiváló, 240 oldal művészet a befőzés világában 🙂

 

Leírás

Kiadó: GABO Könyvkiadó

A szerzők: Lisa Atwood, Rebecca Courchesne és Rick Field

A befőzés, élelmiszertartósítás során az élelmiszerbiztonságot tartom a legfontosabbnak, ezért ajánlom ezt a könyvet. A szerzők a befőzés során figyelembe veszik az  USDA ajánlásait, otthoni körülmények között az amerikai ajánlások messzemenőkig a legbiztonságosabbak , mindenki számára elérhetőek és megegyeznek a hazai szakmai ajánlásokkal is.

Bátorítok mindenkit, hogy befőzés során törekedjen a szezonalításra, a fenntarthatóságra és az élelmiszerbiztonságra.

 

További információk
Tömeg 1,380 kg

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben