Ajándékutalvány | Kifőzöm.hu

Ajándékutalvány

Spriccelő
2019.09.10.
Öntöttvas kerek sütőtál, La Cuisine – Sauté Casserole
2019.11.13.

Ajándékutalvány

1.000 Ft20.000 Ft

A Kifőzöm ajándékutalvánnyal gondoskodhat azokról, akik a legfontosabbak az Ön számára. Az utalvány nem más, mint egy kupon, amit a webshopban fizetéskor lehet beváltani a kiállítás napjától kezdve 3 hónapig. Az utalvány egyben vagy több részletben is beváltható, nem szükséges egy összegben elkölteni.

A Kifőzöm webshop valamennyi termékére felhasználható, zero waste termékekre, házi malmokra és pelyhesítőkre, Ball mason jar befőttes üvegekre, fermentáló és csíráztató üvegekre, környezet- és egészségbarát sütő- és főzőedényekre és egyéb konyhai eszközökre

Hasznosan használható egyedi ajándék nőknek, férfiaknak egyaránt, mindenkinek, akinek fontos a tiszta, adalékmentes élelmiszer előállítás, tartósítás és tárolás. Születésnapra, névnapra,  karácsonyra vagy csak úgy is szuper ajándékötlet.

 

 

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:
Leírás

Ajándékutalvány felhasználási feltételek

  • Az utalvány a webshopban elérhető összes termék vásárlására felhasználható.
  • A kosárba helyezett termékek vásárolhatók meg vele a kuponon feltüntetett összeg erejéig.
  • Az utalványt a kosár oldalon a kapott kuponkód beírásával tudja érvényesíteni.
  • Amennyiben kevesebb a kosár értéke, mint a kupon értéke, a fennmaradó összeg nem vész el, a kupon lejárati időn belül bármikor levásárolható.
  • Amennyiben magasabb a kosár értéke, mint a kupon értéke, a webshopban található fizetési módokkal a különbözet kiegyenlíthető.
  • Az utalvánnyal csak a webshop termékeit lehet megvásárolni, a szállítási költséget nem lehet vele fedezni, azt meg kell fizetni, amennyiben a rendelési érték kevesebb, mint az ingyenes szállításhoz szükséges kosárérték. Természetesen az ingyenes szállítási értékhatárt elérő rendelés esetén a szállítási költség még ajándékutalványos vásárlás esetén is ingyenes.

Ajándékutalvány vásárlás menete

  • Vásárlást és fizetést követően generálunk Önnek egy titkos és személyes kuponkódot, amit e-mailben küldünk el.
  • Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 3 hónapig használható fel.
  • Kicsi családi vállalkozás vagyunk, ha bármilyen elakadása, kérdése van, kérem keressen Bennünket, egyeztessünk, nem szeretnénk, hogy legyenek be nem váltott utalványok.
  • Egyedi kéréseket szívesen teljesítünk, kérés alapján egyedi feliratot vagy képet is ráteszünk az utalványra.

 

További információk
Utalvány értéke

1.000 Ft, 10.000 Ft, 2.000 Ft, 20.000 Ft, 5.000 Ft

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben