Vas lábas, vas edény | Kifőzöm.hu

Vas lábas, vas edény

A vas lábas, edény az egészségtudatos és fenntartható konyha része.

A vas edény az, ami nem káros az egészségre, minden felületen használható, villany-, gáz- és indukciós tűzhelyen, még szabad tűzön is! Ezen kívül környezetbarát, tartós és sokoldalú, ezért 100 %-ban egészséges és fenntartható. A vas edények háztartásunkban napi használatban vannak, szuperül lehet bennük húst készíteni, zöldségeket párolni, pirítani, levest és egytálételeket készíteni. Nem karcolódnak meg, nem kopik a felületük, könnyen tisztán tarthatóak. Ugyanaz az edény tűzhelyen történő használat után betehető a sütőbe, mivel nincs műanyag vagy fa nyele, szerintem abszolút takarékos. Azért is szeretem a vas edényeket, mert megadják a főzés és a terítés élményét is, úgy hogy közben az étel is fantasztikusan finom lesz. A vasnak nagy a hőkapacitása, egyenletesen felforrósodik, ráadásul a felmelegítés alacsonyabb hőfokon megtörténik, mint egy vékony edény esetében. Tisztítása is környezetbarát és egyszerű: a jól beavatott vasedényt csak ki kell törölni száraz anyaggal, ha pedig mégis az edényhez tapadna valami, akkor ki kell súrolni még melegében mosogatószer nélkül, pikk-pakk megvan akármilyen makacs is a letapadás, majd szárazra törölni és ismét bekenni zsiradékkal.

Showing all 13 results

Szűrők
gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben