FERZYM ampulla, a bélflóra egészségének támogatásához | Kifőzöm.hu

FERZYM ampulla, a bélflóra egészségének támogatásához

Multi55 Fermentált multivitamin
2023.10.17.
FERZYM kapszula, a mikrobiom egyensúlyához
2023.10.19.

FERZYM ampulla, a bélflóra egészségének támogatásához

5.760 Ft11.521 Ft

FERZYM Bélflóra ampulla élőflórát, fruktooligoszacharidot, méhpempőt és fekete bodza gyümölcsport tartalmazó karamell ízű étrend-kiegészítő ampulla a bélflóra egészségének támogatásához.

10 ok a validált élőflórás szimbiotikum mellett

 1. IMMUNTÁMOGATÁS (alul és túlműködés esetén egyaránt)
 2. ALLERGIÁS TÜNETEK VISSZASZORÍTÁSA
 3. BAKTÉRIUM, GOMBA ÉS PARAZITA FERTŐZÉSEK
 4. MENTÁLIS EGÉSZSÉG (agyi ködösödés, depresszió, szorongás, stressz) – célzott probiotikumok is elérhetők erre az indikációra: Natur Tanya® PSZICHOBIOTIKUM – A világ legjobban dokumentált probiotikumai a mentális egészséghez, melyeket több mint 1000+ kutatásban idéznek, az egészséges pszichológiai funkció (lelkiállapot) fenntartásához.
 5. JÓ EMÉSZTÉS (puffadás, hasmenés, székrekedés, bélbetegségek) – célzott probiotikumok is elérhetők erre az indikációra: Natur Tanya® FLÓRABIOTIKUM – különösen ajánlott antibiotikum-kezelés alatt vagy után, és kiváló társ (tengerentúli) utazásokhoz, reflux panaszoknál, puffadások és hasmenések ellen, már 3 éves kortól. Natur Tanya® Gyomor- és bélbarát rost – Fermentált prebiotikus rost indiai guarbabból. Szabadalommal védett a Monash Egyetem LOW FODMAP tanúsítványával, kifejezetten a legérzékenyebb bélpanaszoknál, pl. IBS, SIBO esetén.
 6. ÁTERESZTŐ BÉLSZINDRÓMA – célzott PRO- és PREbiotikumok is elérhetők erre az indikációra: Natur Tanya® SLIMBIOTIKUM (zonulin szint csökkentés), Natur Tanya® VEGÁN BÉLRADÍR PLUSZ (vajsavtermelő prebiotikumok)
 7. EGÉSZSÉGES MÁJFUNKCIÓ, KOLESZTERIN ÉS VÉRZSÍR SZINT – célzott PREbiotikumok is elérhetők erre az indikációra: Natur Tanya® VEGÁN BÉLRADÍR PLUSZ (vajsavtermelő prebiotikumok)
 8. HORMONÁLIS EGYENSÚLY (ösztrogén szabályozás) – célzott PREbiotikumok is elérhetők erre az indikációra: Natur Tanya® VEGÁN BÉLRADÍR PLUSZ (vajsavtermelő prebiotikumok)
 9. TESTSÚLY KONTROL (szénhidrát és zsíranyagcsere) – célzott probiotikumok is elérhetők erre az indikációra: Natur Tanya® SLIMBIOTIKUM – lactis 420 HOWARU® Shape néven szabadalmazott, tudományos kutatásokban vizsgált, klinikailag bizonyított probiotikus testsúlycsökkentő.
 10. BŐR EGÉSZSÉGE (bőrpanaszok) ÉS SZÉPSÉGE (anti aging)

 

Adagolás: Napi 1- 2 ampulla, lehetőleg reggel étkezés előtt éhgyomorra. Fogyasztás előtt a kupakot tekerje el ütközésig, a flakonba hulló port rázza össze a folyadékkal és utána fogyassza el.

Kiszerelés: 10 x 8 ml

Kúraidő: min. 60 nap, max. 120 nap

Antibiotikum kezelés estén kifejezetten ajánlott.

 • INNOVATÍV GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA
 • NEMZETKÖZI TÖRZSGYŰJTEMÉNYBEN LETÉTBE HELYEZETT MIKROORGANIZMUSOKKAL
 • STABIL BÉLBAKTÉRIUM KÉSZÍTMÉNY
 • AZ EGÉSZSÉGES EMBERI BÉLFLÓRÁBAN IS MEGTALÁLHATÓ JÓTÉKONY BAKTÉRIUMTÖRZSEKKEL
 • HATÓANYAGOK A FLAKONBAN ÉS A MÉRŐKUPAKBAN IS
 • 7 MILLIÁRD LIOFILIZÁLT ÉLŐFLÓRA 1 AMPULLÁBAN
 • PREBIOTIKUMMAL
 • FEKETE BODZA ÉS MÉHPEMPŐ KIVONATOKKAL
 • SZTÉVIÁBÓL SZÁRMAZÓ SZTEVIOL-GLIKOZIDOKKAL
 • GLUTÉN- ÉS SZÍNEZÉK NÉLKÜL
 • MÁR 2 ÉVES KORTÓL

 

Több doboz vásárlása esetén árkedvezmény, kedvezőbb áron vásárolhatod meg a teljes szezonra az étrend-kiegészítőd magadnak vagy a család minden tagjának. Válaszd a 3 darabos kiszerelést, így 3-at adunk, de csak 2-t fizetsz.

Törlés
Leírás

Nettó térfogat: 80 ml (10 db ampulla)

HATÓANYAGOK A FLAKONBAN ÉS A MÉRŐKUPAKBAN

 • Összetevők (mérőkupakban): maltodextrin, élőflóra keverék [(Bacillus coagulans BC513 LMG S-24828 (maltodextrin), Lactobacillus acidophillus LA3 DSM 17742 (maltodextrin, kukoricakeményítő); Bifidobacterium animalis subsp. lactis BLC1 LMG23512 DSMZ DSM17741 (maltodextrin, kukoricakeményítő)], csomósodást gátló anyagok (talkum, szilícium-dioxid), stabilizátor (nátrium-alginát).
 • Összetevők (flakonban): tisztított víz, nádcukor, rövid láncú fruktooligoszacharidok (FOS; élelmi rost), fekete bodza (Sambucus nigra L.) gyümölcs por, friss méhpempő, aroma (karamell), tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), édesítőszer (sztéviából származó szteviol-glikozidok).

Adagolási javaslat: Napi 1- 2 ampulla, lehetőleg reggel étkezés előtt éhgyomorra. Fogyasztás előtt a kupakot tekerje el ütközésig, a flakonba hulló port rázza össze a folyadékkal és utána fogyassza el. A készítmény természetes voltából eredően, előfordulhat üledékképződés, ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét. Használat előtt felrázandó.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.

Hatóanyagok a napi adagban:

CFU*/1 ampullában

CFU*/2 ampullában

Fruktooligoszacharid (élelmi rost)

500 mg

1000 mg

Friss méhpempő

100 mg

200 mg

Fekete bodza gyümölcspor

100 mg

200 mg

Élőflóra mennyisége

7×109**

1,4×1010**

Lactobacillus acidophillus LA3 DSM 17742

1×109** CFU*

2×109** CFU*

Bifidobacterium animalis subsp. lactis BLC1

LMG23512 DSMZ DSM17741

1×109** CFU*

2×109** CFU*

Bacillus coagulans BC513

LMG S-24828

5×109** CFU*

1×1010** CFU*

*CFU: telepképző egység

**Garantált hatóanyagmennyiség a minőségmegőrzési idő végéig (hűtés nélkül)

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Méhészeti termékekre allergiás személyek, valamint vesebetegek számára a termék alkalmazása nem javasolt. Antibiotikus kezelés alatt és után is egyaránt alkalmazható, de érdemes az antiobiotikum bevétele után 2 órával alkalmazni.

 • A termék 2 éves kortól alkalmazható
 • A termék alkalmazható vérhígító mellett
 • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
 • A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában

Tárolás: Száraz helyen, gyermekek elől elzárva, legfeljebb 25°C-on, 70%-os relatív páratartalom alatt, sugárzó hőtől és fénytől elzárva tárolandó.

7 milliárd, nemzetközi törzsgyűjteményben letétbe helyezett probiotikum, prebiotikummal, méhpempővel és fermentált papaya kivonattal. Innovatív gyártástechnológiával készült szinbiotikum a bélflóra egészségéért.
A felhasznált probiotikus törzsek nemzetközi kultúragyűjteményben vannak elhelyezve, elismert tudományos módszerekkel azonosíthatók és visszakereshető törzsmegjelöléssel vannak ellátva, bizonyítható élettani hatásuk és biztonságos felhasználhatóságuk. Az innovatív gyártástechnológia (Na-alginát bevonat, mint „védőköpeny”) garantálja a felhasznált probiotikus törzsek biztonságos eljutását a vastagbélig, és biztosítja, hogy ott képesek legyenek tovább kolonizálódni/szaporodni, ezáltal kifejteni a jótékony hatásukat.

INNOVATÍV GYÁRTÁSTECHNOLÓGIAAz innovatív gyártástechnológia garantálja a jótékony baktériumok biztonságos eljutását a vastagbélig, és biztosítja, hogy ott képesek legyenek tovább kolonizálódni/szaporodni.

Az élőflórákat speciális páratartalom és hőmérséklet mellett gyártják, egyedi keverőgépet használva, így a lehető legkisebb mechanikai stressz éri az élő baktériumokat és biztosított az élőflórák túlélőképessége. A gyártás során a prebiotikumokat és liofilizált élőflórákat algából kivont nátrium-algináttal dúsítják, ami gyomorsavval érintkezve gélt képez a mikroorganizmusok köré segítve a biztonságos eljutást – eltérő pH-értékek mellett -, egészen a vastagbél flóráig.

Gyermekeknek is kifejezetten alkalmas bélflóra támogató készítmény, hiszen bifidobaktérium törzset is tartamaz, amely tudományosan bizonyítottan először kezdi kolonizálni a gyomor-bélrendszert.

NEMZETKÖZI TÖRZSGYŰJTEMÉNY 

A felhasznált probiotikus törzsek nemzetközi kultúragyűjteményben vannak elhelyezve, elismert tudományos módszerekkel azonosíthatók és visszakereshető törzsmegjelöléssel vannak ellátva. Bizonyítható élettani hatásuk és biztonságos felhasználhatóságuk.

CFU-SZÁMLÁLÁS

A probiotikus törzsek életképességének mennyiségi meghatározásának szabványos számlálási módszere a CFU-számlálás szelektív táptalajokon. A probiotikus törzsek életképességét a hatékony dózisban a klinikai vizsgálatok során teszttermékekben dokumentálják, a kereskedelmi forgalomba kerülő termékekben pedig az eltarthatóság végéig garantálják.

MI TESZI A PREBIOTIKUMOKAT ÉS A PROBIOTIKUMOKAT „DINAMIKUS DUÓVÁ”?

A prebiotikumok és a probiotikumok szinergikusan dolgoznak együtt egészségünkért. A prebiotikumok a probiotikumok reggeli, ebédideji és vacsoraideji táplálékai. Más szavakkal a prebiotikumoktól képesek túlélni, sokasodni a „jó” baktériumok, azaz a probiotikumok a gyomor-bélrendszerben, hogy helyreállítsák és javítsák általános egészségünket.

SZIMBIOTIKUM: PREBIOTIKUMOK ÉS PROBIOTIKUMOK

Azokat a termékeket, amelyek prebiotikumokat és probiotikumokat kombinálnak szinbiotikumoknak nevezik.Az emberi bélben több tíztrillió mikroorganizmus él, az emberi test sejtjeinek számát legalább 10:1 arányban felülmúlva, illetve akár 2 kg-mal is hozzájárulva testsúlyunkhoz.

EGYEDI BÉLFLÓRA UJJLENYOMAT

A különböző baktériumfajok számát körülbelül 1,000-re becsülik, habár bármely adott személy belében 150-170 faj van túlsúlyban. Ezek körülbelül egyharmada gyakorlatilag mindenkiben megtalálható, míg kétharmaduk egyedi az adott személyre nézve, így nyújtva mindegyikünknek a saját konkrét bélflóra (mikrobióta) ujjlenyomatunkat.

A LEGÚJABB KUTATÁSOK; PREBIOTIKUMOK ÉS A PROBIOTIKUMOK

Az már régóta ismert, hogy a prebiotikumok és a probiotikumok kulcsfontosságúak bélflóránk egyensúlyához, ami szükséges a jó emésztéshez, a szép bőr eléréséhez, a felesleges súly leadása érdekében, a hormonok egyensúlyához és nem utolsó sorban ellenálló képességünkhöz, hiszen immunrendszerünk 70%-át adja bélmikrobiomunk.

A legújabb kutatások azonban azt is bizonyították, hogy a bélflóra mikroorganizmusai kommunikálnak az aggyal is, ami létfontosságú neurológiai és pszichiátriai állapotok szempontjából. Ez a kommunikáció ráadásul két irányú; hormonokon, neurotranszmittereken és mikrobiális metabolitokon, pl. rövidláncú zsírsavakon (SCFA) keresztül.

MI AZ A FEKETE BODZA?

Természetes fekete bodza (Sambucus nigra L.) gyümölcslét tartalmaz szárított formában, ami gazdag népi hagyománnyal rendelkezik (alkalmazása sokoldalú) Európában, támogatja a szervezet védekezőképességét és az immunrendszer működését és amely kiváló kiegészítője a bélflórában is megtalálható jótékony baktériumoknak. A Ferzym ampulla már 2 éves kortól fogyasztható.

 

További információk
Kiszerelés

1 darab, 3 darab

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben