Gennaro Contaldo - Pasta perfetto! | Kifőzöm.hu

Gennaro Contaldo – Pasta perfetto!

Rattan kenyér szakajtó
Rattan kenyér szakajtó, NAPOCSKA mintával
2023.02.10.
Gennaro Contaldo - Gennaro olasz péksége
Gennaro Contaldo – Gennaro olasz péksége
2023.02.10.

Gennaro Contaldo – Pasta perfetto!

5.900 Ft

A legfinomabb olasz tésztaételek

Gennaro Contaldo – a Két éhes olasz és a Jamie lefőzi Olaszországot című sorozatokból jól ismert séf – megmutatja, hogy a tészta elkészítésének lehetőségei végtelenek. Több mint száz friss, száraz, töltött és sült tésztaételt és hozzáillő mártást fedezhetünk fel vele együtt. A friss tésztáknál gondol a glutén- és tojásérzékenyekre is.
Gennaro – Jamie Oliver mestere – új és hagyományos receptjei az elfoglalt családok és a tésztarajongók számára is nélkülözhetetlenek. Buon appetito!

A tartalomból:

  1. Pasta perfetto
  2. száraz tészták
  3. friss tészták
  4. töltött tészták
  5. sült tészták
  6. szószok

Összesen 176 oldal kemény borítós szakácskönyv a HVG Könyvek gondozásában. Ide kattintva bele is lapozhatsz a szakácskönyvbe.

„Gennaro igazi mester – nincs olyan, amit ne tudna a tésztafélékről!”
Jamie Oliver

Elfogyott

Leírás

A szerző: GENNARO CONTALDO

A Két éhes olasz és a Jamie lefőzi Olaszországot című sorozatokból ismert, elsöprő lendületű, szeretnivaló sztárséf, Gennaro Contaldo az Amalfi-part Minori nevű városkájában nőtt fel. Ott ismerte meg a természetes, kiváló alapanyagokat, és tanulta meg a számtalan hagyományos olasz tésztaétel elkészítésének fortélyait.

20 évesen költözött Londonba, és néhány kitérő után Antonio Carluccio elismert Neal Street-i éttermében lett séf, majd hamarosan a kezdő, 19 éves Jamie Oliver főnöke és mentora. Kettejük szoros szakmai és baráti kapcsolata azóta is töretlen: Jamie „londoni apukájaként” emlegeti Gennarót, ő pedig – saját, hatodik gyermekeként szereti Jamiet. Jamie nem titkolja, hogy mindazt, amit az olasz konyháról és úgy általában, a főzésről tud, Gennarótól tanulta, Gennaro viszont azt nyilatkozta, hogy „valaha ő tanult tőlem, ma már viszont én tanulok tőle.” A jelenleg 71 éves Gennarónak részesedése van Jamie étteremláncában, aktív social média sztár és sorra írja a szakácskönyveit.

 

További információk
Méretek 18,6 × 25,5 cm

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben