1 l-es, szűk szájú palack fedővel, Quattro Stagioni | Kifőzöm.hu

1 l-es, szűk szájú palack fedővel, Quattro Stagioni

Széles szájú fedő, átmérő: 86 mm, 2 db/csomag, Quattro Stagioni
2018.09.26.
4 dl-es, szűk szájú palack fedővel, Quattro Stagioni
2018.09.26.

1 l-es, szűk szájú palack fedővel, Quattro Stagioni

1.289 Ft14.850 Ft

Ennek a nagyszerű és szép üvegnek végtelen felhasználási lehetőségei vannnak. Befőzés esetén leginkább alkalmas híg termék, mint szörpök, paradicsom ital és ketchup készítésére, továbbá más italok, mint tej és joghurt tárolására, a kupak tökéletesen zár 🙂 Terített asztalon itallal töltve szépen mutat!

Az üveg szája elég széles, ahhoz, hogy a mosogatógép is jól kimossa belőle a tejet, joghurtot, paradicsomlevet, nem lesz szükséged külön üvegmosó kefére.

Törlés
Leírás

Jól bírja a magas hőhatást, szívárgásmentes és légzáró tömítéssel rendelkezik, nagyszerű befőzésre és konzerválásra vagy ebben az üvegben magaddal vinni az italodat, de tárolónak is roppant jó. DIY projektekhez és gasztro ajándékokhoz is kiváló választás. A palack mosogatógépben mosható, a fedőt folyóvízben szabad öblíteni mosogatószer nélkül, illetve az élelmiszer biztonségos tartósítása végett minden befőzéshez új, még korábban nem használt fedőt érdemes alkalmazni. Fedő átmérője: 56 mm.

BPA MENTES

További információk
Méretek 23 cm
Fedő átmérő

56 mm

Űrmérték

1 l

Szín

Áttetsző

Kiszerelés

1 darab, 12 db-os csomag

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben