Kedvencük a mák, de mitől is lesz igazán finom? Az aprítás módja nem mindegy. Vannak olyan darálók, amelyek kvázi apró darabokra szeletelik a mákot, ledarálják. Ilyenkor apró szemcséket kapunk. DE, igazán finom akkor lesz a mák, ha leőröljük, szétnyomjuk a szemeket, így krémes, olajos lesz, ehhez pedig kúpos örlő szükséges, nálunk ilyet találsz! 🙂
Showing all 2 results
Hírlevelünkben szezonális termékekre koncentrálunk, segítünk hogy felkészülhess a befőző szezonra, továbbá a biztonságos élelmiszer feldolgozásra és tartósításra adunk jó tippeket.
A hírlevélhez csak add meg az e-mail címedet, s ha elolvastad és elfogadtad az adatvédelmi nyilatkozatot, kattints a »Feliratkozom!« gombra.
A hírlevél szolgáltatásunkról bármikor leíratkozhatsz, majd ismét fel, de ígérjük, hogy nem bombázzuk levelesládádat naponta 🙂