Fejes káposzta, az egyik legjobb hazai zöldségünk, egész évben elérhető. Magas a C-vitamin tartalma, rostban gazdag prebiotikum. Savanyítva, fermentálva pedig probiotikus hatású is. Télen az egyik legjobb, legolcsóbb és legegészségesebb zöldség a savanyú káposzta. Készíts Te is magadnak!
Showing 1–15 of 23 results
-
Himalája só, 1 kg
785 Ft -
Parajdi só, 1 kg
785 Ft -
Fermentált finomságok receptfüzet
1.490 Ft -
Fermentáló fedő, Masontops
2.864 Ft – 10.999 Ft -
Leszorító súly fermentáláshoz, Masontops
3.342 Ft – 12.832 Ft -
3 l-es csatos üveg, Fido
3.505 Ft -
Fermentáló fedő, Tescoma
3.556 Ft -
4 l-es csatos üveg, Fido
3.683 Ft -
Fermentáló fa, muddler
4.000 Ft -
5 l-es csatos üveg, Fido
4.801 Ft -
Asa Simonsson – Fermentáljunk!
6.000 Ft -
Kocsis nagy káposztagyalu, 3 késes
9.980 Ft -
Kocsis káposztagyalu, 3 késes
10.385 Ft
1 2