Liszt őrlés és gabona pelyhesítés házilag is lehetséges. A házilag feldolgozott gabonák nem tartalmaznak adalékanyagokat, tartósítószert és az oxidációs folyamatok sem indulnak be ideje korán, így teljes értékű gabonát fogyaszthatsz.
A saját őrlésű gabonákkal fokozzuk kenyereink ízét és minőségét, különlegesebbé téve a kenyérkészítés amúgy is csodálatos folyamatát.
A reggeli gabona pehely is készülhet házilag, frissen a minőségi funkcionális táplálkozás érdekében.
Showing all 7 results
Hírlevelünkben szezonális termékekre koncentrálunk, segítünk hogy felkészülhess a befőző szezonra, továbbá a biztonságos élelmiszer feldolgozásra és tartósításra adunk jó tippeket.
A hírlevélhez csak add meg az e-mail címedet, s ha elolvastad és elfogadtad az adatvédelmi nyilatkozatot, kattints a »Feliratkozom!« gombra.
A hírlevél szolgáltatásunkról bármikor leíratkozhatsz, majd ismét fel, de ígérjük, hogy nem bombázzuk levelesládádat naponta 🙂