Fermentáló só | Kifőzöm.hu

Fermentáló só

A sóval való fermentálás az egyik legősibb és legelterjedtebb erjesztési technika. Ennél a módszernél a tartósítást a sózás által elinduló folyamatok adják. De azt tudtad, hogy nem mindegy, hogy milyen sót használsz a fermentáláshoz? A jódozott só például nagyon rossz választás erre a célra, hiszen nem indítja el a szükséges erjedési folyamatot. A legjobb fermenetáló sók kínálatunkban is megtalálhatók, ezek a himalája só és a parajdi só. Élj hulladékmentesen és fenntarthatóan, válassz nagy tapasztalattal rendelkező családi vállalkozásunk kínálatából!

Showing all 2 results

Szűrők
gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben