246.050 Ft
Legjobb elektromos házi malom: kicsi, de erős, őröl is és pelyhesít is.
A malom rész mindenféle gabona őrlésére alkalmas: finom kenyérlisztet, kukoricadarát, kukorica lisztet, durva korpát is tud készíteni.
A pelyhesítő pedig a kívánt gabonaszemeket összeroppantja a tökéletes müzlihez. De nem csak gabonát (zab, rozs, búza és köles) pelyhesíthetsz, hanem magvakat, mint szezám és len, sót és fűszereket, mint kömény és koriander.
Két külön motor hajtja a malmot és a pelyhesítőt!
A termék Ausztriában készül, megvásárlásával támogatod a szolidáris gazdaságot is (SSE), mivel a gyártásában mozgáskorlátozottak is részt vesznek. Saját gabona őrlésével még tudatosabban és tisztábban tudtok étkezni.
A termék hamarosan megújul, LUIS néven lesz elérhető, termékfeltöltés folyamatban van.
Az új, modern külsővel rendelkező, de változatlanul masszív és megbízható termék december közepén lesz elérhető. Ha érdekli, kérem hívjon, írjon nekünk, hogy azonnal értesíteni tudjuk, amikor már több info rendelkezésre áll az új kombinált termékről (elektronos házi gabona malom és pelyhesítő egyben). Köszönjük a megértést és a türelmet!
1 készleten
Anyaga: mandulafenyő
A malom teljesítménye: 130 g/perc
Malomkő átmérője: 90 mm
Tartály kapacitása: 1000 g
Motor: 230 Volt, 50 Hertz, 400 Watt
Őrölhetsz vele:
A szemcseméretet te választod a finomtól a durváig!
A gabonatörő (pelyhesítő) teljesítménye: 80 g/perc
Préselő: 2 db rozsdamentes acél görgő
Tartály kapacitása: 120 g
Motor: 230 Volt, 50 Hertz, 240 Watt
Pelyhesíthetsz vele:
Az alábbiak pelyhesítésére nem alkalmas: kukorica, rizs, csicseriborsó és szójabab!
Garancia: 8 év
Szállítás: 1-2 nap fizetést követően
A szállítás közvetlenül Ausztriából történik, igyekszünk minél kevesebbet utaztatni a terméket, mert fontos, hogy ahol csak lehet csökkentsük a környezeti terhelést. Ezen elektromos házi malom rendelésénél így csak előre utalást vagy bankkártyás (Barion) fizetést tudunk elfogadni. Együttműködésedet és megértésedet nagyon köszönjük!
Hírlevelünkben szezonális termékekre koncentrálunk, segítünk hogy felkészülhess a befőző szezonra, továbbá a biztonságos élelmiszer feldolgozásra és tartósításra adunk jó tippeket.
A hírlevélhez csak add meg az e-mail címedet, s ha elolvastad és elfogadtad az adatvédelmi nyilatkozatot, kattints a »Feliratkozom!« gombra.
A hírlevél szolgáltatásunkról bármikor leíratkozhatsz, majd ismét fel, de ígérjük, hogy nem bombázzuk levelesládádat naponta 🙂