Mintás befőttes üveg, bio minta, Cerve | Kifőzöm.hu

Mintás befőttes üveg, bio minta, Cerve

Julienne vágó, Tescoma
2021.04.27.
Bio fekete káposzta (Toszkán kelkáposzta) csíráztatáshoz
2021.05.13.

Mintás befőttes üveg, bio minta, Cerve

340 Ft700 Ft

Ezeket az üvegeket nem pusztán élelmiszer tárolásra szánták, hanem az egyéniség kifejezésére, az otthonunk dekorálására is. Tartós, jó minőségű üvegek egyedi mintával rendelkeznek, “bio”, “organikus” felirattal, utalva a benne lévő minőségi élelmiszerre. Fedelük vákuumos, magas minőségű lapka, ami szintén támogatja a biztonságos élelmiszertárolást.

A befőttes üveg sokoldalúsága és tisztasága miatt felülmúlja ételtárolás terén a műanyagot, nem porózus, semmit sem szív magába, magas hőmérsékleten biztonságosan mosható.

 

Törlés
Leírás

Fedők (lapkák) mérete:

  • 1 literes üveg fedele – TO82
  • 5 dl üveg fedele – TO82
  • 3 dl üveg fedele – TO70
  • 2 dl üveg fedele – TO63
  • 1 dl üveg fedele – TO53

Gyártó: CERVE, Olaszország

Minőség: különleges dizájn, magas minőség. A gyártás során minden egyes darabot ellenőriznek. A titok, ami a termékeket jellemzi 1954. óta: a szeretet és a szenvedély.

Tisztítása: mosogatógépben mosható. Mosogatógépben történő mosogatás során egy speciális organikus technológiának köszönhetően az üvegek mintája nem halványodik, nem kopik, szép és esztétikus marad.

 

További információk
Űrmérték

1 dl, 1 l, 2 dl, 3 dl, 5 dl

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben