Mark M. Braunstein - Csírakert a konyhában | Kifőzöm.hu

Mark M. Braunstein – Csírakert a konyhában

Elektromos házi gabona malom és pelyhesítő, Waldner Luis
2021.05.25.
Elektromos dió, mogyoró, mandula törő gép
2021.07.14.

Mark M. Braunstein – Csírakert a konyhában

2.490 Ft

A csírafélék képviselik a legegyszerűbben termeszthető, leggyorsabban növő és legfrissebb zöldséget. A csíra természetes vitamin, ásványi anyag- és fehérjeforrás. A termesztésükkel járó költségek elhanyagolhatók, csodálatosan kiegészítenek bármilyen étrendet és jelentős tápértékkel bírnak.

Ráadásul csíráztatni könnyebb, mint gondolnánk! Munkánk eredménye már néhány nap elteltével ott díszeleg a konyhánkban, s amellett, hogy vidám látványt nyújt, fontos tápanyagokkal gazdagítja étrendünket és életenergiával tölt fel télen is.

Ebből a könyvből mindent megtudhatsz, amit a csíráztatásról és az egyes csírafajtákról tudni kell. Megismerheted több mint ötvenféle növényi csíra egészségre gyakorolt hatását.

5 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Kiadó: BIOENERGETIC Kiadó Kft.

Szerző: Mark M. Braunstein, fordította: Dobrocsi László

Terjedelem: 184 oldal, puhatáblás könyv

Tartalom:
  1. Mi szükséges a csíráztatáshoz?
    1. Az edény
    2. Levegő és víz
    3. Sötétség és meleg
    4. Magok, gabonák és babfélék
    5. Metrikus egyenértékek
  2. A csíráztatás módszerei
    1. A befőttes üveges módszer
    2. A mikrozöldséges módszer
    3. A zsákos módszer
    4. A tálcás vagy tányéros módszer
    5. A törülközős módszer
    6. A cserépalátétes módszer
    7. A talajos módszer
    8. Bolondozva a módszerekkel
  3. Különböző csíranövények
    1. Magvak
    2. Gabonák
    3. Babfélék
  4. Receptek, mint csírasaláták, csírasaláta-öntetek, csírás szendvicsek, csíravacsorák, csíraédességek.
  5. Továbbá
    1. Védekezés az élelmiszerekkel terjedő betegségek ellen
    2. A csíráztatás társasági folyományai
    3. Beszerzési források és néhány általános szempont
    4. Átfogó csíráztatási táblázat
 

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben