Elektromos házi gabona malom és pelyhesítő, Waldner Luis
2021.05.25.Elektromos dió, mogyoró, mandula törő gép
2021.07.14.Mark M. Braunstein – Csírakert a konyhában
2.490 Ft
A csírafélék képviselik a legegyszerűbben termeszthető, leggyorsabban növő és legfrissebb zöldséget. A csíra természetes vitamin, ásványi anyag- és fehérjeforrás. A termesztésükkel járó költségek elhanyagolhatók, csodálatosan kiegészítenek bármilyen étrendet és jelentős tápértékkel bírnak.
Ráadásul csíráztatni könnyebb, mint gondolnánk! Munkánk eredménye már néhány nap elteltével ott díszeleg a konyhánkban, s amellett, hogy vidám látványt nyújt, fontos tápanyagokkal gazdagítja étrendünket és életenergiával tölt fel télen is.
Ebből a könyvből mindent megtudhatsz, amit a csíráztatásról és az egyes csírafajtákról tudni kell. Megismerheted több mint ötvenféle növényi csíra egészségre gyakorolt hatását.
5 készleten (utánrendelhető)
Kiadó: BIOENERGETIC Kiadó Kft.
Szerző: Mark M. Braunstein, fordította: Dobrocsi László
Terjedelem: 184 oldal, puhatáblás könyv
- Mi szükséges a csíráztatáshoz?
- Az edény
- Levegő és víz
- Sötétség és meleg
- Magok, gabonák és babfélék
- Metrikus egyenértékek
- A csíráztatás módszerei
- A befőttes üveges módszer
- A mikrozöldséges módszer
- A zsákos módszer
- A tálcás vagy tányéros módszer
- A törülközős módszer
- A cserépalátétes módszer
- A talajos módszer
- Bolondozva a módszerekkel
- Különböző csíranövények
- Magvak
- Gabonák
- Babfélék
- Receptek, mint csírasaláták, csírasaláta-öntetek, csírás szendvicsek, csíravacsorák, csíraédességek.
- Továbbá
- Védekezés az élelmiszerekkel terjedő betegségek ellen
- A csíráztatás társasági folyományai
- Beszerzési források és néhány általános szempont
- Átfogó csíráztatási táblázat
Érdekelhetnek még…
-
Csíráztató fedő széles szájú üvegre, Masontops
2.968 Ft – 5.699 Ft