La Cuisine öntöttvas grill serpenyő | Kifőzöm.hu

La Cuisine öntöttvas grill serpenyő

Király Ágnes, Horváth Judit – Fermentált konyha
2022.09.30.
Marcato liszt és cukor szóró
Marcato liszt és cukor szóró
2022.10.23.

La Cuisine öntöttvas grill serpenyő

15.990 Ft

Az öntöttvas grill serpenyővel beviheted a nyári grillezések élményét a konyhádba. Készíthetsz egészségtudatos, könnyed ételeket – sülteket, zöldségeket – minimális zsiradékkal, kevés energia felhasználással, teflonmentes, de mégis tapadásmentes edényben.

Egészségtudatos választás a főzéshez, sütéshez, nem tartalmaz káros anyagokat, belső zománc bevonat védi az ennivalót, így fémérzékenyeknek is használható. Tapadásmentes, kevesebb zsiradékkal lehet az ételeket készíteni. A vas edény kiváló hőmegtartó tulajdonsággal rendelkezik, energia- és környezettudatos megoldás is, hosszú élettartam.

Törlés
Leírás

Tűzálló zománcozott öntöttvas edény

  • Karcálló, foltálló, kemény zománcbevonatú vas edény
  • Nem tartalmaz mérgező anyagokat, PTFE (teflon) mentes
  • Első használat előtt nincs szükség beavatásra, ami a bevonat nélküli vas edények esetében első használat előtt szükséges
  • Fém eszközökkel is használható, mivel karcmentes az edény belső zománc bevonata
  • Biztonságos széles markolattal rendelkezik
  • Ír dizájn, tálalóként is magával ragadó, tűzről egyből az asztalra teheted
  • Profi és házi szakácsoknak
  • Praktikus kiöntő nyílással az edény oldalán a finom szaftok másik edénybe történő töltésére
  • Sütőben és minden hőforráson használható, kemencében is:)

 

Tisztítása: egyszerűen tisztítható meleg vízben, kézi mosogatás ajánlott

Méretei: 29 x 26 cm fülek nélkül, füllel 38 x 26cm, magassága 2,54 cm

Design:

A La Cuisine zománcbevonatú öntöttvas edényeket Marcus Notley, az otthoni luxusfogyasztási cikkek specialistája tervezte. Marcus szorosan együttműködött számos elismert márkaspecialistával és gyártóval mind Európában, mind az Egyesült Államokban. Jellegzetes az edényen a „faragott elegancia”, az egyedi, széles szögű ékprofil fogantyúk, amelyek minden La Cuisine terméken megtalálhatók. Az edény fülébe 4 ujj fér, garantálva a stabil fogást, a belső ék pedig olyan felületet biztosít, amelyen az ujjak pihenhetnek, mind a kényelem, mind a stabilitás érdekében.

A gyártás során a Dániából származó legújabb technológiát alkalmazzák, homokformák felhasználásával készülnek az edények, ami kivételesen sima öntvényeket eredményez. A formákat csak egyszer használják, ami azt jelenti, hogy minden egyes tétel egészen egyedi.

 

 

 

 

 

 

További információk
Méretek 26 × 38 × 2,54 cm
Szín

piros, zöld

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben