Fermentált finomságok receptfüzet, e-book

Hántolt köles
2020.11.19.
Frissentartó péksüteményes zsák, BogBag
2020.11.24.

Fermentált finomságok receptfüzet, e-book

1.990 Ft

Letölthető, online olvasható receptfüzet szállítási költség nélkül. Elérhető formátumok: EPUB és Mobi

Kezdőknek, gyűjtőknek, óriási segítség az első fermentálós lépések megtételéhez. Menj tutira, egyél jót és jól, etesd a bélflórádat is.

32 oldal, 11 bevált, jól működő recept, természetesen mindegyik fermentált 🙂

A tartalomból: fahájas alma, uborka, cukkini, pikáns gyömbéres sárgarépa, spárga, vegyes finomság, hamis kimchi, almás-fahéjas cékla, rebarbara, narancs, és lila hagyma.

Továbbá partnerprogramunk keretében a kifozom2022 kuponkóddal 10 % kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a szerző  minden egészségtámogató online kurzusát ide kattintva: Nutrifun

 

Leírás

A szerző, Sinka Miléna szavai a receptfüzethez:

“Régóta érlelgettem már magamban, hogy majd egyszer összeállítok egy kis receptfüzetet, amelyben erjesztett gyümölcsök, zöldségek lesznek. Csakhogy, noha évek óta főzök a családomra, valami miatt ez az egyszerű, hagyományos technika sokkal bonyolultabbnak tűnt számomra, mint amilyen valójában. Sokáig csak fotókon nézegettem az egyébként csábító finomságokat, de soha nem készítettem el őket. Amikor végül mégis kipróbáltam a zöldség- és gyümölcsfermentálást, óriási sikert arattam az alkotásaimmal – és azóta fáradhatatlanul kísérletezem. Ezzel a kis füzettel a savanyításban kevésbé jártas szakácsoknak szeretnék inspirációt nyújtani további izgalmas – és nem utolsósorban nagyon egészséges – savanyúságok készítéséhez. Kirobbanó egészséget kívánok! Éljenek a jótékony baktériumok!”

Továbbá partnerprogramunk keretében a kifozom2022 kuponkóddal 10 % kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a szerző  minden egészségtámogató online kurzusát ide kattintva: Nutrifun

Érdekelhetnek még…