Fermentáló szett, Quattro Stagioni, 1 l, reCap fedővel és légzáró dugóval

Gabonaőrlő, mákdaráló és kávédaráló egyben ANKARSRUM Assistent Original robotgéphez
2020.08.03.
3,2 dl-es, egyenes oldalú, széles szájú befőttes üveg fedővel, Quattro Stagioni
2020.09.02.

Fermentáló szett, Quattro Stagioni, 1 l, reCap fedővel és légzáró dugóval

9.234 Ft

Fermentációs szett kezdőknek és haladóknak, kipróbált és tesztelt rendszer a tökéletes és egyszerű fermentáláshoz.
A vízmentes légzáró dugó (kotyogó) és a reCAP POUR Mason jar fedő felhasználatával a fermentáció során a szén-dioxid a vízmentes légzáró szelepen keresztül szabadul fel, nem kell folyton kontrollálni a nyomást és nincs több rozsdás fedő sem. Amikor a fermentáció megtörténik, csak a dugót kell kivenni, a  reCAP POUR Mason jar fedő lezárva további tároló tetőként, kiöntőként funkcionál, a fermentáló dugó pedig a következő adag fermentáláshoz újrahasználható.

Leírás

A szett egy 1 l-es széles szájú Quattro Stagioni befőttes üveget, egy széles szájú reCap fedőt, egy vízmentes légzáró dugót tartalmaz, egy kis Ball mason jar üveget, amivel a zöldséget tudod leszorítani és egy tömörítő fát.

Természetesen ezeket az eszközöket külön-külön is meg lehet vásárolni, kombináld a kiegészítőket okosan, bátran, imádni fogod a kiváló minősége és multifunkcionalitása miatt.

  • Széles szájú befőttes üvegeket itt találsz, ezekben könnyebben kezelhető a darabos zöldség, gyümölcs, tökéletes fermentáláshoz, csíráztatáshoz, elvitelre, tárolásra.
  • A reCap fedőt, ami jól záródó kiöntővel rendelkezik, itt találsz, sokrétű funkciót ad az üvegeknek, a fermentálás csak adalék, kiváló kiegészítő tárolásra és elvitelre.
  • Vízmentes, légzáró dugó (kotyogó), kifejezetten fermentáláshoz.
  • Leszorítónak választhatsz  120 ml-es Ball befőttes üveget vagy Masontops leszorító súlyt.
  • Hasznos lehet egy tömörítő fa a keményebb zöldségek kíméletes és hatékony tömörítéséhez szárazon sózás esetében például savanyú káposztához.

 

Érdekelhetnek még…