Fermentáló szett, Quattro Stagioni, 1 l, Masontops fedővel

Aszaló tálca, Tescoma
2020-04-07
Szörp és gyümölcslé készítő betét, Tescoma
2020-04-10

Fermentáló szett, Quattro Stagioni, 1 l, Masontops fedővel

8.427 Ft

Fermentációs szett kezdőknek és haladóknak, kipróbált és tesztelt rendszer a tökéletes és egyszerű fermentáláshoz.
EGYSZERŰ ÉS NAGYSZERŰ HASZNÁLAT
  • A szilikon fedő szelepe lehetővé teszi a keletkező gázok egyirányú áramlását, a fermentáció során keletkező szén-dioxid akadálymentesen távozik az üvegből biztosítva az anaerob körülményeket az üveg belsejében. Nem kell kontrollálni a nyomást, sziszegtetni az üveget, a bacik önállóan végzik a dolgukat. Mivel a szén-dioxid folyamatosan távozik az üvegből, nem keletkezik túlnyomás, még a nyári melegben sem fog felrobbanni és folyadék sem szökik ki az üvegből, minden értékes csepp bent marad :), tehát nincs szükséged tányérra az üveg alá, tárolhatod polcon vagy fiókban is.
  • A leszorító súly biztosítja, hogy a zöldségek a brine (sóoldat) alatt maradjanak, ne tudjanak penészedni.
  • A műanyag gyűrűvel tudod a légzáró szilikon fedőt rögzíteni, kiképzése segíti a könnyebb nyitást és zárást.
  • A tömörítő fa szárazon sózáskor nagyon hasznos, segítségével légmentesen lehet alaposan lenyomkodni az üvegben a zöldségeket.

Elfogyott

Leírás

A szett egy 1 l-es széles szájú Quattro Stagioni befőttes üveget, egy légzáró szilikon fedőt, egy műanyag gyűrűt (a fedő rögzítéséhez), egy leszorító üveg súlyt valamint egy tömörítő fát tartalmaz.

Természetesen ezeket az eszközöket külön-külön is meg lehet vásárolni, kombináld a kiegészítőket okosan, bátran, imádni fogod a kiváló minősége és multifunkcionalitása miatt.

  • Széles szájú befőttes üvegeket itt találsz, ezekben könnyebben kezelhető a darabos zöldség, gyümölcs, tökéletes fermentáláshoz, csíráztatáshoz, elvitelre, tárolásra.
  • Légzáró szilikon fedő kifejezetten fermentáláshoz.
  • Nélkülözhetetlen üveg leszorító a penészgombák megtelepedésének megakadályozásáért, minden darab zöldség a brine (sóoldat alatt) maradjon.
  • Tömörítő fa a keményebb zöldségek kíméletes és hatékony tömörítéséhez.
  • Műanyag gyűrű, újrahasználható, nem rozsdásodik és kialakításának köszönhetően nagyon könnyen lecsavarható!

Érdekelhetnek még…