Fermentáló szett, Ball mason jar, 950 ml, Masontops fedővel

Fermentáló szett, Ball mason jar, 710 ml, Masontops fedővel
2019-05-30
Pumpás tároló üveg, 5 dl, normál szájú, Quattro Stagioni
2019-07-02

Fermentáló szett, Ball mason jar, 950 ml, Masontops fedővel

8.191 Ft 7.864 Ft

Fermentációs szett kezdőknek és haladóknak, kipróbált és tesztelt rendszer a tökéletes és egyszerű fermentáláshoz.
EGYSZERŰ ÉS NAGYSZERŰ HASZNÁLAT
  • a szilikon fedő szelepe lehetővé teszi a keletkező gázok egyirányú áramlását, a fermentáció során keletkező szén-dioxid akadálymentesen távozik az üvegből biztosítva az anaerob körülményeket az üveg belsejében. Nem kell kontrollálni a nyomást, sziszegtetni az üveget, a bacik önállóan végzik a dolgukat. Mivel a szén-dioxid folyamatosan távozik az üvegből, nem keletkezik túlnyomás, még a nyári melegben sem fog felrobbanni és folyadék sem szökik ki az üvegből, minden értékes csepp bent marad :), tehát nincs szükséged tányérra az üveg alá, tárolhatod polcon vagy fiókban is.
  • a leszorító súly biztosítja, hogy a zöldségek a brine (sóoldat) alatt maradjanak, ne tudjanak penészedni.

23 készleten (utánrendelhető)

Leírás

A szett egy 950 ml-es széles szájú Ball mason jar befőttes üveget fedővel (gyűrű és lapka), egy légzáró szilikon fedőt, egy leszorító üveg súlyt valamint egy tömörítő fát tartalmaz.

Természetesen ezeket az eszközöket külön-külön is meg lehet vásárolni, kombináld a kiegészítőket okosan, bátran, imádni fogod a kiváló minősége és multifunkcionalitása miatt.

  • Széles szájú befőttes üvegeket itt találsz, ezekben könnyebben kezelhető a darabos zöldség, gyümölcs, tökéletes fermentáláshoz, csíráztatáshoz, elvitelre, tárolásra.
  • Légzáró szilikon fedő kifejezetten fermentáláshoz.
  • Nélkülözhetetlen üveg leszorító a penészgombák megtelepedésének megakadályozásáért, minden darab zöldség a brine (sóoldat alatt) maradjon.
  • Tömörítő fa a keményebb zöldségek kíméletes és hatékony tömörítéséhez.

Érdekelhetnek még…