Fermentáló szett, Ball mason jar, 710 ml, reCap fedővel és légzáró dugóval

Tömörítő fa, muddler
2019-02-05
Díszcsomagolás
2019-02-17

Fermentáló szett, Ball mason jar, 710 ml, reCap fedővel és légzáró dugóval

9.365 Ft 8.990 Ft

Fermentációs szett kezdőknek és haladóknak, kipróbált és tesztelt rendszer a tökéletes és egyszerű fermentáláshoz.
A vízmentes légzáró dugó (kotyogó) és a reCAP POUR Mason jar fedő felhasználatával a fermentáció során a szén-dioxid a vízmentes légzáró szelepen keresztül szabadul fel, nem kell folyton kontrollálni a nyomást és nincs több rozsdás fedő sem. Amikor a fermentáció megtörténik, csak a dugót kell kivenni, a  reCAP POUR Mason jar fedő lezárva további tároló tetőként, kiöntőként funkcionál, a fermentáló dugó pedig a következő adag fermentáláshoz újrahasználható.

11 készleten (utánrendelhető)

Leírás

A fermentáló szett egy 710 ml-es széles szájú Ball mason jar fagyasztható befőttes üveget, egy széles szájú reCap fedőt és egy vízmentes légzáró dugót tartalmaz, valamint egy tömörítő fát és egy kis Ball mason jar üveget, amivel a zöldséget tudod leszorítani.

Természetesen ezeket az eszközöket külön-külön is meg lehet vásárolni, kombináld a kiegészítőket okosan, bátran, imádni fogod a kiváló minősége és multifunkcionalitása miatt.

  • Széles szájú befőttes üvegeket itt találsz, ezekben könnyebben kezelhető a darabos zöldség, gyümölcs, tökéletes fermentáláshoz, csíráztatáshoz, elvitelre, tárolásra.
  • A reCap fedőt, ami jól záródó kiöntővel rendelkezik, itt találsz, sokrétű funkciót ad az üvegeknek, a fermentálás csak adalék, kiváló kiegészítő tárolásra és elvitelre.
  • Vízmentes, légzáró dugó (kotyogó), kifejezetten fermentáláshoz.
  • Tömörítő fa a keményebb zöldségek kíméletes és hatékony tömörítéséhez.
  • Leszorító üvegnek pedig a 120 ml-es Ball befőttes üveg tökéletes választás.

 

 

Érdekelhetnek még…