A Pékmesterség magasiskolája - 80 kenyér- és péksüteményrecept | Kifőzöm.hu

A Pékmesterség magasiskolája – 80 kenyér- és péksüteményrecept

Pyrex gyümölcskenyér forma
Pyrex gyümölcskenyér forma
2022.09.22.
Király Ágnes, Horváth Judit – Fermentált konyha
2022.09.30.

A Pékmesterség magasiskolája – 80 kenyér- és péksüteményrecept

11.900 Ft

A Pékmesterség iskolája 2022-es kiadású átfogó útmutató, mely segít, hogy könnyen és gyorsan elkészíthesd otthonodban a legfinomabb pékárukat: ropogós kenyerek, házi készítésű zsemlék és ínycsiklandozó baguettek. Napjainkban a kenyérsütés a reneszánszát éli, és ha szeretnéd, akár te is belekóstolhatsz ebbe a gyönyörű mesterségbe!  Segít a LE CORDON BLEU francia főzőiskola.

Várható megjelenés: 2022. november vége

Elfogyott

Leírás

FEDEZZÜK FEL A DAGASZTÁS, A FORMÁZÁS ÉS A KENYÉRSÜTÉS FORTÉLYAIT!

Kiadó: Geopen

Terjedelem: 320 oldalnyi keménytáblás könyv

280 FÁZISFOTÓ LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:
Süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot, lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!

Örök klasszikus és tájjellegű kenyerek, a világ minden tájáról gyűjtött receptek, ínyencfalatok, péksütemények, édes és sós kelt tészták.

  • A tészta útja a dagasztástól a sütőig
  • Különféle előtészták: a híg kovász, a kemény kovász, a poolish, az öregtészta titkai
  • Részletes, gazdagon illusztrált receptleírások

LE CORDON BLEU ISKOLÁJA
Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu nemzetközi oktatási hálózat, melynek a világ bármely pontján működő intézményei a konyhaművészet, a szállodaipar és a vendéglátás különféle szakterületeinek képzésére szakosodtak. Oktatócsapatában nemzetközi hírű séfek és gasztronómiai szakemberek vesznek részt. Céljuk, hogy terjesszék a legmagasabb szintű ismereteket és szakmai fogásokat, ápolják a nemzeti értékeket, hallgatóiknak pedig átadják a konyhaművészet iránti szeretetet és szenvedélyt.

További információk
Tömeg 0,4 kg
Méretek 23 × 28 × 3 cm

Érdekelhetnek még…

gdpr-image
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Bővebben